08 EKİM 2006-ISO 22000: 2005 GIDA GÜVENLİK YÖNETİM SİSTEMLERİ EĞİTİMİ-ANKARA

MERKEZ
07.09.2006
 

ISO 22000: 2005 GIDA GÜVENLİK YÖNETİM SİSTEMLERİ GIDA ZİNCİRİNDEKİ HERHANGİ BİR KURULUŞ İÇİN ŞARTLAR

AMAÇ: Ulusal düzeyde Tarım ve Köyişleri Bakanlığı’nın yayımladığı zorunlu Ulusal HACCP Yönetmeliği’nin yanında; uluslararası zorunlu olmayan ISO 22000:2005 GIDA GÜVENLİK YÖNETİM SİSTEMİ uluslararası ticarete uyması talep edilerek yayımlanmış, dünyanın aynı dili konuşacağı ilk uluslar arası kabul görecek gıda güvenlik mevzuatıdır.Ülkemizin birincil üretime dönük ihracat düşünüldüğünde ISO 22000 şartlarının bilinmesie ihtiyaç duyulacaktır.

Bu eğitim programı daha önceden Ziraat Mühendisleri ODASI ve TARGEV (Tarımsal Gelişme Eğitim  ve Sosyal Dayanışma Vakfı) işbirliği ile düzenlenmiş ve ileride düzenlenecek olan FAO’nun tavsiye ettiği “HACCP Temel Prensipleri Eğitim Kılavuzu” eğitim programına katılmış olanları eğitme amacına dönük olarak düzenlenmektedir.

Eğitici: VECDİ KARACAOĞLU

TARİHİ : 08/10/2006 (1 gün)

YER: ZMO Toplantı Salonu Karanfil Sokak 28/19 Kızılay/ANKARA

KATILIM ŞARTLARI: “HACCP Temel Prensipleri Eğitim Kılavuzu” programına katılmış olmak.

ÜCRET: ZMO Üyeleri ve öğrenciler: 100,00.-YTL.       Diğer Katılımcılar:       150,00.-YTL.

BAŞVURU: TMMOB Ziraat Mühendisleri ODASI - Figen KURAL  :  0 312 418 31 15-418 55 97 

Eğitim 20 kişi ile sınırlıdır.

Okunma Sayısı: 1699