1 MAYIS EMEK, MÜCADELE VE DAYANIŞMA GÜNÜ`NDE ALANLARDAYDIK

1 MAYIS EMEK, MÜCADELE VE DAYANIŞMA GÜNÜ`NDE ALANLARDAYDIK
BURSA
02.05.2013

1 Mayıs`ı TMMOB pankartı altında alanlarda kutladık

 

 

Bursa‘da 1 Mayıs Emekçi Bayramı TMMOB, DİSK, KESK ve Bursa Tabip Odası‘nın ortak düzenlediği yoğun katılımlı miting ile kutlandı. Diğer katılımcı kurum, dernek ve sendikalarla birlikte 1 Mayıs 2013 Çarşamba günü saat 13.00‘ten itibaren Bursa Atatürk Stadyumu önünde toplanıldı.

TMMOB Bursa İl Koordinasyon Kurulu (İKK)‘na bağlı Odaların yönetici ve üyeleri olarak TMMOB Bursa İKK pankartı altında toplanarak stadyum önünden miting alanı olan Kent Meydanı‘na yüründü. Katılımın yüksek olduğu mitinge demokratik kitle örgüttleri, siyasi partiler, sendikalar katıldı ve renkli görüntüler oluşturdu.

Miting alanına girildikten sonra konuşmalar öncesinde Taksim 1 Mayıs yasağına karşı mücadele edenlere destek vermek amacıyla 5 dakikalık oturma eylemi gerçekleştirildi. 1 Mayıs kutlamaları yapılan konuşmalar sonrası konser ve halaylarla sona erdi.

Mitinge Şube Başkanımız Doç. Dr. Ertuğrul AKSOY, Şube II. Başkanımız Orhan SARIBAL, Şube yazmanımız Taner GÜLER, Yönetim Kurulu üyemiz Ekrem LİZÖR ve Bursa ZMO Genç Temsilcimiz Ulaş UYSAL ile birçok üyemiz ve öğrenci üyemiz katıldılar.

Okunma Sayısı: 373
Fotoğraf Galerisi