1 MAYIS İŞÇİ VE EMEKÇİ BAYRAMINI ALANLARDA KUTLADIK

1 MAYIS İŞÇİ VE EMEKÇİ BAYRAMINI ALANLARDA KUTLADIK
BURSA
02.05.2014

1 Mayıs`ı Şube Yöneticilerimiz ve üyelerimizle TMMOB pankartı altında yürüyerek kutladık

 

Bursa‘da 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı TMMOB, DİSK, KESK, Bursa Tabip Odası, birçok kurum, dernek ve sendikaların ortak düzenlediği yürüyüş ve mitingle kutlandı. Diğer katılımcı birlikte 1 Mayıs 2013 Perşembe günü saat 13.00‘dan itibaren Bursa Atatürk Stadyumu önünde toplanıldı.

TMMOB Bursa İl Koordinasyon Kurulu (İKK)‘na bağlı Odaların yönetici ve üyeleri mühendis, mimar, şehir plancıları ve TMMOB çalışanları TMMOB Bursa İKK pankartı altında toplanarak stadyum önünden miting alanı olan Kent Meydanı‘na yüründü.

Katılımın yüksek olduğu mitinge demokratik kitle örgüttleri, siyasi partiler, sendikalar katıldı ve renkli görüntüler oluşturdu. 1 Mayıs kutlamaları tertip komitesi kurumlar adına Bursa KESK Şubeler Platformu Dönem Sözcüsü Güney ÖZKILINǑın konuşması sonrası, Moğollar Grubu konseri ile sona erdi.

Mitinge Şube Başkanımız Doç. Dr. Ertuğrul AKSOY, Şube II. Başkanımız Orhan SARIBAL, Şube Yönetim Kurulu üyelerimiz Dr. Fevzi ÇAKMAK, Sönmez ERBİL ve Bursa ZMO Genç Temsilcimiz Nimet ŞENKAYA ile birçok üyemiz katıldılar.

Okunma Sayısı: 141
Fotoğraf Galerisi