11.DÖNEM ŞUBE GENEL KURUL VE SEÇİMİMİZ GERÇEKLEŞTİ.

BURSA
14.12.2011

Çağdaş Tarımcılar olarak, 10-11 Aralık`ta yapılan 11. Dönem seçimlerinde güven tazeledik.

Şubemizin 11. Olağan Genel Kurulu 10 Aralık 2011 ve 11 Aralık 2011 günü gerçekleşti.

11. Genel Kurulumuz, 9 Aralık 2011 saat 10:00‘da , Şubemizin bulunduğu BAOB Yerleşesi‘nin Oditoryum Salonu‘nda yapıldı. Genel Kurul‘da açılış konuşmasını 10. Dönem Şube Başkanımız Doç. Dr. Ertuğrul AKSOY yaptı.

Daha sonra Divan seçimi yapıldı. Divan Başkanlığını Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail FİLYA Yardımcılığını Bülent ZOROĞLU, Yazmanlığı da Nigar SOLAK ve Mine AKBULUT yaptı.

Genel Kurulumuza katılan Tarım, Gıda ve Hayvancılık Bursa İl Müdürü Kasım PİRAL, TMMOB Bursa İKK Sekreteri Fikri DÜŞÜNCELİ, Yaş Sebze Meyve İhracatçıları Birliği Başkanı Salih ÇALI, Birleşik Akademik Odalar Birliği Yürütme Kurulu Başkanı ve BSMMM Odası Başkanı Mesut TOPÇU, Peyzaj Mimarları Odası Bursa İl Temsilcisi Dr.Gül ATANUR, Gürsu Ziraat Odası Başkanı Kamil DÖNMEZ ve önceki dönem Bursa Şube Başkanlarımızdan Yılmaz OKTAY konuşma yaptılar.

Daha sonra, 10. Dönem Çalışma Raporu‘nu Şube Başkanımız Doç. Dr. Ertuğrul AKSOY tarafından okundu. Daha sonra da 10.Dönem bütçesini ve 11. Dönem tahmini bütçesini, 10. Dönem Saymalığı yapan Lütfü AKBAŞ sundu.

11. Dönem Şube Yönetim Kurulu Adayları ve Delege Adayları belirlendi.

Genel Kurulumuza meslek odalarımızın değerli Başkanları, değerli basın emekçisi arkadaşlarımız ve değerli üyelerimiz katılım sağladı.

11 Aralık 2011 günü  BAOB Yerleşkesindeki Odamızda Yönetim Kurulu ve delege seçimlerimiz gerçekleşti. Tek liste olarak girilen seçimde oy kullanan üyelerin destek ve başarı temennileri seçim günü Yönetim Kurulu adaylarımıza iletildi.

11. DÖNEM YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ

Doç. Dr. Ertuğrul AKSOY