19. CIGR DÜNYA KONGRESİ KOORDİNASYON TOPLANTISI

19. CIGR DÜNYA KONGRESİ KOORDİNASYON TOPLANTISI
MERKEZ
29.02.2016
 

 2018 yılının Nisan ayında Antalya`da gerçekleştirilecek olan  19. CIGR Dünya Kongresi ile ilgili olarak 26-27 Şubat 2016 tarihinde  Antalya`da  bir dizi  inceleme ve toplantı  yapıldı. 

 Toplantıya ODA Başkanımız Özden GÜNGÖR, Ege Üniversitesi Öğretim Üyeleri  Prof. Dr. R. Cengiz AKDENİZ ve Prof. Dr. Erdem AYKAS, Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyeleri  Prof. Dr. Can ERTEKİN, Prof. Dr. İbrahim AKINCI, Doç. Dr. Sefai  BİLGİN ve K2 Organizasyon Şirketi temsilcileri katıldı.

 Bilindiği gibi CIGR( Uluslararası Ziraat ve Biosistem Mühendisliği Birliği) TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası`nın üye olduğu bir kuruluştur. 

 Kuruluşun amacı, Ziraat Mühendisliği mesleğini dünya çapında temsil etmek ve bu alanda teknoloji ile bilimin gelişmesini sağlamaktır. Dünya çapında üyeleri aracılığıyla doğayı koruma, sürdürülebilir biyolojik üretim sistemlerini geliştirme, mühendislik ve benzeri bilim dallarını kullanarak insanlığın yararına sunma yönünde faaliyetlerini sürdürmektedir. Bu kongre Akdeniz ve Ege üniversitesinin ilgili bölümleri ile ortaklaşa yürütülmektedir.

 

Okunma Sayısı: 355
Fotoğraf Galerisi