2015 YILI TOPRAK FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

2015 YILI TOPRAK FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ
KONYA
04.01.2016

ZMO Konya Şubemizin 2015 Uluslararası Toprak Yılı nedeniyle düzenlediği Futbol Turnuvası' n da Ziraat Gücü şampiyon oldu.

 

ZMO Konya Şubemizin topraklarımızın gelecek nesillere kullanılabilir bir şekilde aktarılması konusunda duyarlılığı sağlamak adına Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu işbirliği ile düzenlediği; 2015 Yılı Toprak Futbol Turnuvası sona erdi.

Turnuvanın final maçında normal süresi 2-2 biten maçta penaltı atışlarında Ziraat Gücü 6 Şeker Spor 4 sonucu ile Ziraat Gücü Şampiyon oldu. Şeker Spor ikinci oldu. Üçüncülük maçında Normal süresi 2-2 biten maçta penaltı atışlarıyla Taşpınar Spor 9, Sector Spor 8 sonucuyla Taşpınar Spor üçüncü, Sector Spor dördüncü oldu.

Turnuva sonunda konuşma yapan Ziraat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanımız Celil ÇALIŞ, "Konya Şubemizin Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu işbirliği ile düzenlediği 2015 Yılı Toprak Futbol Turnuvası sevgi ve muhabbet ile en önemlisi sakatlık olmadan tamamlandı. Turnuvaya katılan ve bize destek veren tüm dostların emeğine ve gönlüne sağlık" dedi.  

 

Okunma Sayısı: 98
Fotoğraf Galerisi