3. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU YÜRÜTME KURULU TOPLANTISI

3. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU YÜRÜTME KURULU TOPLANTISI
KONYA
20.09.2011

3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu Yürütme Kurulu Toplantısı Şubemizde yapıldı.

 

 

3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu Yürütme Kurulu Toplantısı Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Bölüm Başkanı Prof. Dr. Selman TÜRKER, İl Gıda Kontrol Laboratuvarı Müdürü Dr. M. Kürşat IŞIK, Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğretim üyeleri, Şube Başkanımız Özkan TAŞPINAR ve Yazman Üyemiz Ekrem HUĞLU`nun katılımıyla Şubemiz ev sahipliğinde yapıldı.

 

 

Okunma Sayısı: 667
Fotoğraf Galerisi