46. DÖNEM BEŞİNCİ BÖLGE TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİK

46. DÖNEM BEŞİNCİ BÖLGE TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİK
MERKEZ
01.07.2019
 

46.Dönem Bölge Toplantılarının Beşincisi; Amasya, Bartın, Bolu, Çankırı, Düzce, Erzincan, Karabük, Kırıkkale, Ordu, Samsun ve Yozgat illerinin katılımı ile 29 Haziran 2019 Cumartesi Günü Genel Merkezimizde gerçekleşti.

Toplantıya; Genel Başkanımız Özden GÜNGÖR, Yönetim Kurulu Üyelerimiz; Prof.Dr. Cem ÖZKAN, Hamdi ARPA, Murat ASLAN,  Prof.Dr. İlhami BAYRAMİN, F. Meltem BÜYÜKYAVUZ, Hatice ÜNAL, Denetleme Kurulu Üyelerimiz Sefa APAYDIN ve Ali İhsan İLHAN, Genel Sekreterimiz Kamil BAYRAM, Genel Sekreter Yardımcımız Bülent TORUNBALCI, Samsun Şube Başkanımız Tekin KARA, Amasya İl Temsilcimiz Zafer GÖL, Bartın İl Temsilcimiz Figen KEMİK, Bolu İl Temsilcimiz Niyazi KALFA, Çankırı İl Temsilcimiz İhsan BOSTAN ve Fatih KIRAÇ, Düzce İl Temsilcimiz Hakan ÇETİN, Erzincan İl Temsilcimiz Pınar ÖZLÜ, Karabük İl Temsilcimiz Adem AYDIN, Kırıkkale İl Temsilcimiz Ali KABAKLI, Ordu İl Temsilciliğimizden Ersin DOĞAN ve Yozgat İl Temsilcimiz Haydar KUTSAL katıldı. 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Genel Başkanımız Özden GÜNGÖR; ODA’mız tarafından hazırlanan raporlar, yazılı ve görsel basında yaptığımız açıklamalar, hukuki çalışmalarımız, anlaşmalı olduğumuz kurumlardan üyelerimize sağlanan indirim fırsatları, ocak ayında düzenleyeceğimiz IV. Teknik Kongre, mali hesaplar ile Şube ve İl Temsilciliklerinin görevleri hakkında bilgi verdi.

Tüm katılımcıların tek tek söz aldığı toplantı sırasında; katılım sağlanan ilin tarımsal faaliyetleri ve tarım alanında yaşanan sorunlar, düzenlenen ve düzenlenmek istenilen meslek içi eğitimler, üye aidatları, Zirai İlaç Bayiliği ile Tarımsal Yayım ve Danışmanlık sınavı, Tarım Danışmanlarının sorunları, Bilirkişilik alanında yaşanan sorunlar, Toprak Koruma Kurullarının çalışmaları, işsiz meslektaşlarımızın istihdamı, kamu ve özel sektörde çalışan meslektaşlarımızın özlük hakları, Tarımda Milli Birlik Projesi hakkındaki görüşlerimiz, Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan beklentilerimiz ve mesleki etkinliğimizi artırmak için neler yapılabileceği konusunda değerlendirmelerde bulunuldu.

 

Okunma Sayısı: 994
Fotoğraf Galerisi