5. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU

5. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU
MERKEZ
26.11.2022
 

ODA’mız, Bursa Uludağ Üniversitesi, Bursa Teknik Üniversitesi, Tarım ve Orman Bakanlığı ve TMMOB Gıda Mühendisleri Odası olarak beşincisini düzenlediğimiz Geleneksel Gıdalar Sempozyumunu, “Geleneksel gıdalarda sürdürülebilirlik ve coğrafi işaret” teması ile 24-26 Kasım 2022 tarihleri arasında Bursa Uludağ Üniversitesi ev sahipliğinde online olarak gerçekleştirdik.

Sempozyum, alanında uzman bilim insanları, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri ile sektör temsilcilerinin bir araya gelerek çalışmalarını ve görüşlerini paylaşabilecekleri sözlü ve poster bildiri sunumlarını içeren oturumlar ve paneller olarak gerçekleşti.

Sempozyumun açılışında ODA Başkanımız Baki Remzi SUİÇMEZ bir konuşma yaparken, 4. Oturumda Bursa Şube Başkanımız Fevzi ÇAKMAK açıklamalarda bulundu.

Sempozyum açılışına; ODA Başkanımız Baki Remzi SUİÇMEZ, II. Başkanımız Tahsin Erman ÇAĞDAŞ, Bursa Şubemizin önceki dönemler başkanları Prof. Dr. Ertuğrul AKSOY ve Prof. Dr. Erkan YASLIOĞLU, Bursa Şube Yönetim Kurulu Başkanımız Fevzi ÇAKMAK, Şube Sayman Üyemiz Serkan DURMUŞ katılım sağladı.

Üç gün boyunca çevrimiçi ortamda bildirilerin sunulduğu sempozyum, bir sonraki sempozyumun Mersin`de yapılması kararı ile sona erdi.

Okunma Sayısı: 270
Fotoğraf Galerisi