“BÖLGESEL KIRSAL ALANDA KADIN ÇALIŞTAYI”

“BÖLGESEL KIRSAL ALANDA KADIN ÇALIŞTAYI”
KONYA
04.11.2011

Bölgesel Kırsal Alanda Kadın Çalıştayı Toplantısı`nın açılışına Başkanımız Özkan TAŞPINAR ve Sayman Üyemiz Sevim YÖNET katıldılar.

 

 

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı‘nca düzenlenen "Bölgesel Kırsal Alanda Kadın Çalıştayı Toplantısı"nın açılışına Başkanımız Özkan TAŞPINAR ve Sayman Üyemiz Sevim YÖNET katıldı.

Konya‘da yapılan ve 3 gün süren Bölgesel Kırsal Alanda Kadın Çalıştayı Toplantısı‘na Konya, Afyonkarahisar, Aksaray, Karaman, Kayseri, Nevşehir ve Niğde‘den gelen akademik personel, kamu çalışanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve kadın çiftçiler katılım sağladı. Kırsal alanda çalışan kadınların sorunlarının belirlenmesinde ve bu sorunların çözümünde etkili olacağı düşünülen Bölgesel Kırsal Alanda Kadın Çalıştayı‘nda Şubemiz adına Sevim YÖNET yer aldı.

Bölgesel Kırsal Alanda Kadın Çalıştayı Toplantısı‘nda; kırsal alanda yaşayan kadının eğitim ve sağlık durumu tespiti ile tarımsal üretim ve pazarlamadaki rolü, tarımsal alanda istihdamı ve örgütlenmesine kadar pek çok konu görüşüldü.

Okunma Sayısı: 582
Fotoğraf Galerisi