“KONYA KENT SEMPOZYUMU 2011” HAZIRLIK TOPLANTISI

“KONYA KENT SEMPOZYUMU 2011”  HAZIRLIK TOPLANTISI
KONYA
28.04.2011

İKK’nın, önümüzdeki günlerde düzenlemeyi planladığı “Konya Kent Sempozyumu 2011” hazırlıkları kapsamında toplantılar devam ediyor.

 

TMMOB Konya Kent Sempozyumu Konseyi 4. Toplantısını 26 Nisan 2011 Salı günü Makine Mühendisleri Odası Konya Şubesinde gerçekleştirdi. İKK‘un düzenlemeyi planladığı Konya Kent Sempozyumu 2011 Konseyi 4. Toplantısı na ZMO Konya Şubemizden İKK Danışmanlar Kurulu Üyeleri olarak Başkanımız Özkan TAŞPINAR ve II. Başkanımız Celil ÇALIŞ katıldılar.

Konya Kent Konseyi 4. Toplantısında, Yürütme ve Danışma Kurulu Üyelerine Sempozyum düzenlenmesi hakkında TMMOB Kongre, Sempozyum ve Kurultay Düzenleme Yönetmeliği kapsamında genel bilgilendirme yapılarak bu güne kadar yapılan hazırlıklar konusunda bilgi aktarıldı.

Önceki toplantıda belirlenen bildiri konuları ile ilgili odaların yapmış oldukları çalışmalar değerlendirerek, bildirilerin kimler tarafından sunulacağının belirlenmesi için odalara görev verilerek 06 Mayıs 2011 tarihini kadar çalışma yapılmasına karar verildi. Konya Kent Sempozyumunun 26-27 Kasım 2011 tarihinde düzenlenmesine karar verildi.

Sempozyum afişi ile ilgili odalardan afiş ile ilgili fotoğrafların toplanması, gelen fotoğraflardan seçimler yapılarak sempozyum afişinin oluşturulmasına, sempozyum afişindeki konularla ilgilide odalardan gelecek konu başlıklarının değerlendirilmesi, sempozyum afişinin son haline getirilmesine karar verildi. Konya ile ilgiliş resimlerin son gönderilme tarihi 06 Mayıs 2011 olarak kararlaştırıldı.

Konya Kent Sempozyumunun Konya gündeminde yer alması için gerekli çalışmaların yapılmasına karar verildi. Sempozyum içerisinde Fotoğraf yarışması yapılmasına içeriğinin bir sonraki toplantıda netleştirilmesine karar verildi.

 

Okunma Sayısı: 884
Fotoğraf Galerisi