ADANA İÇİN SÖZÜ OLANLAR KONUŞACAK

ADANA İÇİN SÖZÜ OLANLAR KONUŞACAK
ADANA
25.02.2011

TMMOB Adana İl Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenen “Adana Kent Sorunları Forumu” 26 Şubat 2011 Cumartesi günü yapılacak.

 

TMMOB Adana İKK Sekreteri Mustafa ALTIOKKA, yaşadığımız kent, mahalle, sokak hakkında görüşü olan, bunu paylaşmak isteyenleri 26 Şubat tarihinde yapılacak "Adana Kent Sorunları Forumu"na davet etti

İlki 2008 yılında gerçekleştirilen Adana Kent Sorunları Formunun bu yıl ikincisinin gerçekleştirileceğini ifade eden İKK Sekreteri Mustafa ALTIOKKA basın toplantısında şöyle konuştu:

"20-21 Mayıs 2011 tarihinde yapılacak olan Adana Kent Sorunları Sempozyumu"nun bir anlamda altlığını oluşturacak ve Adana‘daki tüm örgütlü ve örgütsüz kesimlerin, Adana‘nın sorunlarını, kendi açılarından dile getirme olanağı verecek Adana Kent Sorunları Formu‘nu 26 Şubat 2011 Cumartesi günü yapacağız.

Forum tüm dernek, kamu kurumu, meslek örgütleri, partiler, muhtarlıklar, belediyeler, üniversite vb. temsilcileri ile mümkün olduğunda tek tek vatandaşların görüşlerini dile getirmeleri ve tüm Adana‘lıların izleyici olarak katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir. "Adana Kent Sorunları Formu"ndan çıkacak sonuçlar 20-21 Mayıs 2011 tarihinde düzenlenecek " Adana Kent Sorunları Sempozyumu"nda geniş olarak tartışılacaktır.  Davetli uzmanlar ile üniversite öğretim üyelerinin önerecekleri çözümlerin yerel yöneticilerimiz, yerel yönetime aday olacakların, Adana ile ilgili karar alıcıların başvuracağı bir referans kitap haline getirilerek kamuoyuna sunulacaktır.

Forum hazırlıkları kapsamında, Adana‘da bulunan tüm siyasi partiler, dernekler, sendikalar, çevre örgütleri, meslek odaları, muhtarlıklar, basın kuruluşları gibi toplumun tüm kesimlerini temsil edecek şekilde 200‘ün üzerinde resmi çağrı yapılmıştır. Ayrıca tüm kamuoyuna, el ilanı ve afişler ile dijital ortamda binlerce çağrı yapılmıştır.

Yaşadığımız kent, mahalle, sokak hakkında görüşü olan, bunu bizlerle paylaşmak isteyenler ile bunları duyurmak isteyen tüm Adanalı hemşerilerimizi 26 Şubat 2011 Cumartesi Seyhan Oteli‘nde, saat 13.00‘de başlayıp 17.00‘de bitecek olan Adana Kent Sorunları Formu‘na bekliyoruz."

Okunma Sayısı: 750
Fotoğraf Galerisi