AKADEMİK TARIM DERGİSİ TANITIM TOPLANTISI

AKADEMİK TARIM DERGİSİ TANITIM TOPLANTISI
KONYA
15.11.2012

Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Genç ZMO, Şubemizde Ziraat Fakültesi Öğrencilerine yönelik düzenlediği toplantıda ODA mızın çalışmalarını, etkinlik ve faaliyetlerini anlatarak, Akademik Tarım Dergisini tanıttılar.

 

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Konya Şube Binamızda ZMO Gençlerle beraber gerçekleştirilen "Akademik Tarım Dergisinin Hazırlanması" konulu toplantıya Konya Şube Başkanımız Özkan TAŞPINAR, Yazman Üyemiz Ekrem HUĞLU ve Yedek Yönetim Kurulu Üyemiz Burak ASLANSOY katıldılar.

Ziraat Fakültesi öğrencilerine, ODA‘mızın çalışmaları, etkinlik ve faaliyetleri hakkında bilgiler veren Konya Şube Başkanımız Özkan TAŞPINAR, "Ziraat Mühendisleri Odası Konya Şubemizin desteğiyle ZMO Öğrenci Kolunun, her yıl hazırladığı ve 7. sayısına ulaşan Akademik Tarım Dergisi çalışmalarına katılmanız sizlerin mesleğe ve çalışma hayatına yönelik pek çok deneyime sahip olmanıza yardımcı olacaktır" dedi.

Akademik Tarım Dergisinin hazırlanması aşamaları (konularının seçimi, görev dağılımı vs.) Yedek Yönetim Kurulu Üyemiz Burak ASLANSOY tarafından Ziraat Fakültesi Öğrencilerine anlatıldı.

 

Okunma Sayısı: 577
Fotoğraf Galerisi