AOÇ`DE PİKNİK

AOÇ`DE PİKNİK
MERKEZ
07.10.2013

Dünya Gıda Günü etkinliğimizi AOÇ`de gerçekleştirdik.

 

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası, Gıda Mühendisleri Odası ve Kimya Mühendisleri Odası tarafından Dünya Gıda Günü etkinlikleri kapsamında, 6 Ekim 2013 Pazar günü Atatürk Orman Çiftliği Müze ve Sergi Salonu Bahçesi`nde piknik düzenlendi.

Pikniğe, ODA Başkanımız Dr. Turhan TUNCER, II. Başkanımız Prof. Dr. Melahat AVCI BİRSİN, Saymanımız Hamdi ARPA, Yazmanımız Caner AKSAKAL, Yönetim Kurulu üyelerimiz Özden GÜNGÖR ve Murat ASLAN, Genel Sekreterimiz Kamil BAYRAM, Genel Sekreter Yardımcımız Bülent TORUNBALCI, çalışanlarımız, üyelerimiz, öğrencilerimiz, akademisyenler ve ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

Etkinlikte, Kimya Mühendisleri Odası Başkanı Mehmet BESLEME (üç oda adına), Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Gıda ve Kontrol Genel Müdür Yardımcısı Ahmet KAVAK ve FAO Türkiye Temsilcisi Mustapha SİNACEUR birer konuşma yaptılar. Konuşmaların tamamlanmasının ardından FAO tarafından, ODA Başkanımız Dr. Turhan TUNCER, Gıda Mühendisleri Odası Başkanı Petek ATAMAN ve Kimya Mühendisleri Odası Başkanı Mehmet BESLEME`ye birer teşekkür plaketi verildi.

Üyelerimiz, aileleriyle birlikte katıldıkları piknikte hoşça vakit geçirdiler.

 

Okunma Sayısı: 341
Fotoğraf Galerisi