BAŞAK BALOSU

BAŞAK BALOSU
ADANA
06.04.2010

Tarımsal Öğretime başlanmasının 164. yılı etkinlikleri kapsamında 3 Nisan 2010 günü gerçekleştirdiğimiz “Başak Balosu” coşkulu geçti.

 

Balonun açılış konuşmasını yapan Şube Başkanımız Şahin YETER, ZMO‘nun ülkenin sorunlarına eğilen güçlü bir yapıya sahip olduğuna dikkat çekti. Gecede meslekte 32. yılını doldurması nedeniyle ZMO Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Özden GÜNGÖR‘e teşekkür plaketi verildi. ZMO Onur Kurulu Üyesi Prof. Dr. Haydar ŞENGÜL‘e de şube başkanlığı görevini devretmesinden dolayı teşekkür plaketi verildi. ZMO bünyesinde faaliyet gösteren halk oyunları ekibi de Milli Eğitim Bakanlığı‘na bağlı Halk Eğitim Merkezi onaylı sertifikalarını almanın sevincini yaşadı. Geceye katılan Oda  Başkanımız Dr. Gökhan GÜNAYDIN‘a ise Adana Olgunlaşma Enstitüsü öğrencilerinin hazırladığı Adana‘yı simgeleyen pamuk ve narenciye tablosu hediye edildi.

Baloya ÇÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayzin KÜDEN, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Birgül Ayman GÜLER, Adana Tarım İl Müdürü Fikret COŞKUN, CHP Çukurova İlçe Başkanı Ziraat Mühendisi Ayhan BARUT ile çok sayıda ziraat mühendisi, firma temsilcisi ve davetli katıldı.

Okunma Sayısı: 1420
Fotoğraf Galerisi