BAŞAK GECESİ

BAŞAK GECESİ
KONYA
12.01.2015

Zirai Öğretimin 169. Yıldönümü nedeniyle düzenlediğimiz Başak Gecesi`ne Genel Başkanımız Özden Güngör de katıldı.

 

Tarımsal Öğretimin 169. Yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Konya Şubemiz tarafından düzenlenen "Geleneksel Başak Gecesi" Ziraat Mühendisleri Odası Genel Başkanımız Özden GÜNGÖR, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Bülent GÜLÇUBUK, kamu kurum ve kuruluşlarının müdür, amir ve başkanları, TMMOB‘a bağlı meslek odası başkanları, temsilcileri ve meslektaşlarımızın katılımıyla gerçekleştirildi.

Meslektaşlarımızın yoğun il gösterdiği Dedeman Otelde gerçekleştirilen Başak Gecesi Konya Şube Başkanımız Celil ÇALIŞ, II. Başkanımız Prof. Dr. Süleyman SOYLU, Konya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Seyfettin BAYDAR, ODA Genel Başkanımız Özden GÜNGÖR ve ODA Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyemiz Prof. Dr. Bülent GÜLÇUBUK‘un bir arada olmanın mutluluğunu ifade ettikleri açılış konuşmaları ile başladı.

Gecede Ziraat Mühendisleri Odası‘nın 60. Kuruluş Yılı dolayısıyla Genel Bakanımız Özden GÜNGÖR ile Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Bülent GÜLÇUBUK‘ a Konya Şubemiz tarafından 60. Yıl plaketi sunuldu. Ziraat Mühendisliği mesleğinde 35 nci yıllarını dolduran meslektaşlarımızdan Fikret SEYMAN, Tayfun ERDOĞAN, Gül ÖRS, Muammer ÖZMEN, Enver NÖBET, Abitter GÜLDALI, Sami VURUCU ve Hüsnü KÜÇÜKÖNAL‘ a da birer plaket verildi.

Gece müzik eşliğinde eğlence ile devam etti.

Okunma Sayısı: 327
Fotoğraf Galerisi