BASIN AÇIKLAMASI: HALK SAĞLIĞI TEHDİT ALTINDA İŞSİZLİK ARTIYOR, ÇÖZÜM DEĞİL SORUN ÜRETİLİYOR!

BASIN AÇIKLAMASI: HALK SAĞLIĞI TEHDİT ALTINDA İŞSİZLİK ARTIYOR, ÇÖZÜM DEĞİL SORUN ÜRETİLİYOR!
İZMİR
13.12.2010

5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Yasasının yürürlüğe girmesi ve sorumlu yöneticiliği kaldırması ile ilgili olarak Gıda ve Kimya Mühendisleri Odaları ile ortak basın açıklaması yaptık.

 

Gıda, Kimya ve Ziraat Mühendisleri Odaları‘nın ortak kararı doğrultusunda 81 ilde eş zamanlı yapılması gereken, 5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Yasasının tamamının yürürlüğe girmesi ile ilgili basın açıklamasını, 13 Aralık Pazartesi Şube Lokalimizde Gıda ve Kimya Mühendisleri odası Ege Bölge Şubeleri ile birlikte gerçekleştirdik.

Basın açıklaması Şube Başkanımız Ferdan ÇİFTÇİ, Gıda Mühendisleri Odası Ege Bölge Şube Başkanı Hülya YILMAZ ve Kimya Mühendisleri Odası Ege Bölge Şube Başkanı İrfan İNAN tarafından yapıldı. Öğrencilerimizin ve meslektaşlarımızın destek verdiği basın açıklamasına II. Başkanımız Z. Vezan KARABULUT, yönetim kurulu üyelerimiz Prof. Dr Harun Raşit UYSAL ve Kurtuluş BİNGÖL katıldılar.

Eğitim için İzmir‘de bulunan Siirt‘li konuk öğrencilerimiz ve Siirt İl Temsilcimiz Ergün DEMİRHAN da basın toplantısına katılım sağladı.

Okunma Sayısı: 815
Fotoğraf Galerisi