BAŞKANLAR TOPLANTISI

BAŞKANLAR TOPLANTISI
MERKEZ
13.07.2011

Üç Oda Başkanı bir araya gelerek, gıda işletmelerinde istihdamı zorunlu personel olarak çalışan üyelerimizin aylık taban ücreti ve Dünya Gıda Günü hazırlıklarını değerlendirdiler.

 

 

ODA Başkanımız Dr. Turhan TUNCER, Gıda Mühendisleri Odası Başkanı Petek ATAMAN ve Kimya Mühendisleri Odası Başkanı Mehmet BESLEME, 12 Temmuz 2011 Salı günü, Kimya Mühendisleri Odası Genel Merkezi‘nde bir araya geldiler. Başkanlar toplantısında, istihdamı zorunlu personel olarak görev yapan meslektaşlarımızın sorunları ve atılması gereken adımlar konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda "Gıda İşletmelerinde İstihdamı Zorunlu Personel unvanı ile tam zamanlı olarak çalışacak olan üyelerimiz" için; 2011 yılı ikinci yarısında aylık taban ücreti net 2.130,00 TL (İki Bin Yüz Otuz Türk Lirası), brüt 2.975,28 TL (İki Bin Dokuz Yüz Yetmiş Beş Lira Yirmi Sekiz Kuruş)  olarak tespit edildi.

Toplantıda ayrıca 2011 yılı Dünya Gıda Günü etkinliklerine yönelik değerlendirmeler yapılarak bu konudaki temel yaklaşımlar oluşturuldu. 

Okunma Sayısı: 650
Fotoğraf Galerisi