"BİR BAŞKA TARIM MÜMKÜNDÜR" KONULU PANELE KATILIM SAĞLADIK

"BİR BAŞKA TARIM MÜMKÜNDÜR" KONULU PANELE KATILIM SAĞLADIK
MERKEZ
25.10.2021
 

Gaziantep Yaşam ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen, “Bir Başka Tarım Mümkündür” konulu Panel, 23 Ekim 2021 Cumartesi günü saat 13.00’te, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Gaziantep Yaşam ve Kültür Derneği Başkanı Karaca BOZGEYİK’in açılış konuşmasıyla başlayan Panel, önceki dönemler ODA Başkanımız Prof. Dr. Cemal TALUĞ’un oturum başkanlığında gerçekleştirildi.

Panele konuşmacı olarak katılan önceki dönemler ODA Başkanımız- CHP Parti Meclis Üyesi Doç. Dr. Gökhan GÜNAYDIN tarafından “Yerel Yönetimlerin Tarıma Yaklaşımı Nasıl Olmalıdır?" (İstanbul Yaklaşımı), ODA Başkanımız Baki Remzi SUİÇMEZ tarafından “Tarımsal Kamu Yönetiminde Merkezi ve Yerel Yönetimlerin Yeri”, önceki dönemler Adana Şube Başkanımız- CHP Adana Milletvekili Ayhan BARUT tarafından “Tarımsal Sorunlarımızı Nasıl Çözeriz?” konu başlıklarında açıklamalar yapıldı.

Yoğun ilgi gören etkinliğe; önceki dönemler ODA Başkanımız Turhan TUNCER, Adana Şube Başkanımız Feyzullah KORKUT, önceki dönemler Gaziantep Şube Başkanımız Ahmet Faruk DEMİR, Gaziantep Şube Başkanımız Abdulkadir DENİZ ve Gaziantep Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Şanlıurfa Şubemizin önceki ve şimdiki Şube Başkanlarımız Ali Rıza ÖZTÜRKMEN ve Abdullah MELİK, CHP Gaziantep Milletvekili Bayram YILMAZKAYA, CHP İl Başkanı Mehmet Neşet UÇAR ile çok sayıda demokratik kitle örgütü temsilcisi, meslektaşlarımız, çiftçi ve yurttaşlar katıldı.

Panel sonrası, gerçekleşen plaket töreninde önceki dönemler ODA Başkanımız Turhan TUNCER, ODA Başkanımız Baki Remzi SUİÇMEZ’e katılım plaketi takdim etti.

Okunma Sayısı: 282
Fotoğraf Galerisi