BİTKİ KORUMA ÜRÜNLERİ BAYİ EĞİTİMİ VE MÜCADELEDE BİYOTEKNİK YÖNTEMLER TOPLANTISI

BİTKİ KORUMA ÜRÜNLERİ BAYİ EĞİTİMİ VE MÜCADELEDE BİYOTEKNİK YÖNTEMLER TOPLANTISI
KONYA
07.02.2014

Konya İl GTH Müdürlüğü'nün organize ettiği " Bitki Koruma Ürünleri Bayi Eğitimi ve Mücadelede Biyoteknik Yöntemler" toplantısına Konya Şubemiz adına Başkanımız Celil ÇALIŞ ile konunun uzmanı Yönetim Kurulu Yazman Üyemiz Nuran UYSAL katıldı.

 

Konya İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğünün organize ettiği "Bitki Koruma Ürünleri Bayi Eğitimi ve Mücadelede Biyoteknik Yöntemler" toplantısı 06 Şubat 2014 tarihinde Rixos Otelde gerçekleşti.

Toplantıya, Konya Valisi Sayın Muammer EROL, Konya İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Seyfettin BAYDAR, Ziraat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanımız Celil ÇALIŞ, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Dr. Celal YILDIZ, konunun uzmanı Ziraat Mühendisleri Odası Konya Şube Yönetim Kurulu Yazman Üyemiz Nuran UYSAL, Ziraat Mühendisleri ve 277 Bitki Koruma Ürünü bayi ve toptancısı katıldı.

Toplantıda yaptığı konuşmada, zirai mücadelenin sahada, bayide ve her ortamda ziraat mühendisleri tarafından yapılması gerektiğinin altını çizen Ziraat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanımız Celil ÇALIŞ sözlerine şunları ekledi; "Arazi toplulaştırmasında 3 sıra ağaç dikilirse zirai mücadeleye katkı sağlayacağını düşünüyorum. Kamuda çalışan, özel sektörde çalışan veya sivil toplum kuruluşlarında bulunan tüm meslektaşlarımızın mesleğine daha fazla sahip çıkması gerekmektedir. Bu konuda hep birlikte beraber yapabileceklerimizi tartışarak mesleğimizi daha ileriye taşımalıyız" dedi.

Okunma Sayısı: 453
Fotoğraf Galerisi