BURTARIM 2013 FUARI

BURTARIM 2013 FUARI
BURSA
01.10.2013

Açılışa Genel Başkanımız Dr. Turhan TUNCER ve Şube Yönetim Kurulu üyelerimiz katıldı.

 

 

TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ. tarafından düzenlenen ‘BURTARIM 2013, Bursa 11‘nci Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı‘ ile ‘BURSA 6‘ncı Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı‘ tanıtım açılışı 30 Eylül 2013 tarihinde Tüyap Bursa Fuar Alanı‘nda yapıldı.

‘BURTARIM 2013‘ Fuarı 1-5 Ekim 2013 tarihleri arasında fuar alanında katılımcıların ziyaretlerine açık olacak.

Fuarın açılışında, TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan ERSÖZLÜ, Bursa Valisi Münir KARALOĞLU, CHP Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Gökhan GÜNAYDIN, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odamız Genel Başkanı Dr. Turhan TUNCER ve Bursa Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Ali ÇELİK birer konuşma yaptı. 

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Bursa Şubemiz ve Bursa Ziraat Odaları olarak fuar kapsamında 4-5 Ekim 2013 tarihlerinde ‘Cumhuriyetten Günümüze Tarımın Ekonomi-Politiği‘ ve ‘Tarladan Sofraya Kaliteli ve Yeterli Gıda Üretimi İçin Sürdürülebilir Tarımın Unsurları (Sistemleri)‘ başlıklı tarım panelleri düzenlenecektir. 

Fuar açılış törenine, CHP Bursa Milletvekili ve önceki dönem şube başkanlarımızdan İlhan DEMİRÖZ, Şube II. Başkanımız Orhan SARIBAL, Saymanımız Dr. Fevzi ÇAKMAK, Yazmanımız Taner GÜLER, Yönetim Kurulu üyelerimiz Doç. Dr. Erkan YASLIOĞLU, Dr. Nurşen ÇİL ve Teberik KÖLGELİ de katıldılar.

Okunma Sayısı: 1044
Fotoğraf Galerisi