ÇANAKKALE DE HACCP SEMİNERİ

ÇANAKKALE
25.05.2004
 

ÇANAKKALE ŞUBE BAŞKANLIĞINCA DÜZENLENEN TEHLİKE ANALİZLERİ VE KRİTİK KONTROL NOKTALARI (HACCP) SEMİNERİ 25-26/MAYIS/2004 TARİHLERİNDE TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜ TOPLANTI SALONUNDA YAPILDI.

ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANI KENAN KAYNAŞ,TARIM İL MÜDÜRÜ AYHAN GİDER'in ve ZMO Şube Başkanı Hicri NALBANT'IN AÇILIŞINDA BİRER KONUŞMA YAPTIĞI SEMİNERİN BİRİNCİ GÜNÜNDE HACETTEPE ÜNİ.GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ÜYELERİNDEN DOÇ.DR. AYDIN ÖZTAN IN VE PRF.DR. AYKUT AYTAÇ'ın sırası ile Toplam Kalite Yönetimi ve Gıda Sanayinde Hijyen ve Sanitasyon konulu dersleri işlendi.

Seminerin ikinci günü ise Ankara Üni. Ziraat fak. Öğretim üyelerinden Prf.Dr. Kadir HALKMAN tarafından HACCP uygulamaları ve ZMO Yönetim Kurulu Üyesi Fatih TAŞDÖVEN tarafından Mevzuat uygulamaları dersleri verilmiştir.

Katılımın ücretli olduğu seminere çeşitli gıda kuruluşlarından 37 ziraat mühendisi ile gıda ve ziraat fakültesi son sınıf öğrencisi 67 mühendis adayı olmak üzere toplam 104 kişi katılmıştır. Tarım İl Müdürlüğünün teknik olarak desteklediği seminer sonunda ,katılımcılara katılım belgesi verilmiştir.

Okunma Sayısı: 2068