ÇANAKKALE ŞUBESİ HACCP SEMİNERİ 12-13 MART 2005
GIDALARIN ÜRETİMİ - PAZARLANMASI VE TÜKETİMİ İLE İLGİLİ KONULARDA ÜYELERİMİZİ DAHA DONANIMLI HALE GETİRMEK VE 18 MART ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİNDE ÖĞRETİM GÖREN GENÇ MESLEŞTAŞLARIMIZ İLE GIDA MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİLERİNİ BİLGİLENDİRMEK ONLARI MESLEK YAŞAMINA HAZIRLAMAK AMACIYLA GEÇEN YIL OLDUĞU GİBİ BU YILDA DÜZENLEDİĞİMİZ HACCP SEMİNERİ 12 - 13 MART 2005 GÜNLERİ SAAT 09:00 -17:00 ARASINDA TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜ TOPLANTI SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.SEMİNER ANKARA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. KADİR HALKMAN VE HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELERİ PROF .DR. AYKUT AYTAÇ İLE DOÇ. DR. AYDIN ÖZTAN TARAFINDAN VERİLMİŞTİR. SEMİNERE 82 İZLEYİCİ KATILARAK ODA GENEL MERKEZİMİZLE BİRLİKTE DÜZENLEDİĞİMİZ KATILIM BELGESİNİ ALMAYA HAK KAZANMIŞLARDIR.