ÇANKIRI'DA TARIM ŞURASI

ÇANKIRI'DA TARIM ŞURASI
MERKEZ
02.05.2010

Ziraat Mühendisleri Odası Çankırı İl Temsilciliği, Tarım Şurası düzenleyerek Çankırı‘da bir ilki başardı.

 

Ziraat Mühendisleri Odası Çankırı İl Temsilciliği, Çankırı‘da bir ilki başararak, kentin ilk Tarım Şûrasını topladı. İl Temsilciliğimizin binasında, 29 Nisan 2010 tarihinde yapılan toplantıya; Tarım İl Müdürü Metin KARAOĞLANOĞLU, Çankırı Karatekin Üniversitesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Ziya ŞİMŞEK, Prof. Dr. Salahattin İPTAŞ, Doç. Dr. Hasan AKÇA, Yrd. Doç. Dr. Sema CAMCI ÇETİN, Yrd. Doç. Dr. Oral DÜZDEMİR, Yrd. Doç. Dr. Ahmet ÖZ, Ziraat Bankası Müdürü Uğur DİRİ, Köye Yönelik Hizmetler Müdürü Ayvaz ÇAL, İl Temsilcimiz Celal KAMAN ve yöneticilerimiz katıldılar.

Çankırı‘nın genel tarımsal durumunun değerlendirildiği toplantıda, bir Tarım Konseyi oluşturulması, kooperatifleşme çalışmalarının hızlandırılması, tarımsal pilot bölgeler oluşturulması, teknik personelin eğitimi, köy bazlı çiftçi eğitim çalışmalarına ağırlık verilmesi ve toplantılara düzenli olarak devam edilmesi gibi konular ön plana çıktı. 

İl Temsilcimiz Celal KAMAN, "Çankırı‘da uzun zamandır planladığımız bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. İnanıyorum ki bu toplantılar Çankırı tarımımıza güç verecektir. Destek veren tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Tarım İl Müdürü Metin KARAOĞLANOĞLU da, "Çankırı tarımı için çok önemli bir gün yaşıyoruz. Çok değerli insanlar bir araya geldi, çok önemli kararlar alındı. Ziraat Mühendisleri Odası Çankırı İl Temsilciliğini bu önemli birlikteliği gerçekleştirdiği için kutluyorum" diye konuştu.

Okunma Sayısı: 528
Fotoğraf Galerisi