CHP OSMANGAZİ İLÇE BAŞKANLIĞI ŞUBEMİZİ ZİYARET ETTİ

CHP OSMANGAZİ İLÇE BAŞKANLIĞI ŞUBEMİZİ ZİYARET ETTİ
BURSA
10.10.2012

CHP yetkilileri ile Nilüfer Çayı`nın kirliliğinden kaynaklı çevre ve tarımsal sorunlar ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

 

 

Şubemizi 9 Ekim 2012 tarihinde ziyaret eden yetkililer, Bursa Osmangazi İlçesi İsmetiye Mahalle sakinlerinin Nilüfer Çayı‘nın kolu olan Deliçay‘ın kirliliğinin yaşamlarını ve tarımsal üretimlerini olumsuz etkilemesi ile ilgili tepkilerini belirtmek için topladıkları imzaları Nilüfer Çayı Temiz Aksın Platformu‘na iletmek üzere Şube Yöneticilerimize sundular.

Nilüfer Çayı kirliliği konusunda karşılıklı görüş paylaşımı gerçekleştirilen toplantıda, Nilüfer Çayı Temiz Aksın Platformu‘nun çalışmalarına destek verilmeye devam edileceği ve Bursa‘da yaşanan çevresel ve tarımsal sorunlar konusunda görüş paylaşımının devam edeceği dile getirildi.

Şubemizde gerçekleştirilen toplantıya; CHP Osmangazi İlçe Başkanı İsmet KARACA ve ilçe başkanlığı yetkilileri ile Şube Başkanımız Doç. Dr. Ertuğrul AKSOY, II. Başkanımız Orhan SARIBAL, yazmanımız Taner GÜLER, Veli KOÇ, Dr. Nurşen ÇİL, Teberik KÖLGELİ ve Dr. Barış Bülent AŞIK katıldılar.

Okunma Sayısı: 879
Fotoğraf Galerisi