CUMHURBAŞKANI ADAYI MUHARREM İNCE`DEN TMMOB`YE ZİYARET

CUMHURBAŞKANI ADAYI MUHARREM İNCE`DEN TMMOB`YE ZİYARET
MERKEZ
28.05.2018
 
24 Haziran Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi adayı olan Muharrem İNCE, beraberinde CHP Genel Başkan Yardımcıları ve Milletvekillerinden oluşan heyetle, 26 Mayıs 2018 tarihinde TMMOB`ye ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette Muharrem İNCE ülke gündemi ve seçim sürecine ilişkin görüşlerini aktardı. TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin KORAMAZ`ın konuşmasıyla başlayan ziyarette, İNCE TMMOB`nin meslek alanları ve ülke demokrasisi üzerine değerlendirme ve önerilerini dinledi. TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin KORAMAZ, Muharrem İNCE`ye TMMOB`nin politikaları, etkinlik sonuç bildirgeleri ve TMMOB yayımlarının bulunduğu bir set hediye etti. Muharrem İNCE`nin konuşmasının ardından Oda başkanlarımız görüş, öneri ve sorularını ilettiler.

Sorularla ve katkılarla zenginleşen ziyarette; TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin KORAMAZ, TMMOB Yönetim Kurulu Üyeleri; Züber AKGÖL, Ekrem POYRAZ, Kemal Zeki TAYDAŞ, Mehmet ÇELİK, A. Deniz ÖZDEMİR, Hasan Hüseyin ÇETİNKAYA, Halil KAVAK, Ali Fahri ÖZTEN, Cemalettin KÜÇÜK, Feramuz AŞKIN, Ali Rıza ATASOY, TMMOB Genel Sekreteri Dersim GÜL, TMMOB Teknik Görevli Eren ŞAHİNER, Oda Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyelerinden; Başkanımız Özden GÜNGÖR,  Yunus YENER (MMO), Cemal GÖKÇE (İMO), Eyüp MUHCU (MO), Orhan KASAP (HKMO), Ayşegül ORUÇKAPTAN (Peyzaj MO), Ali UĞURLU (KMO), Fırat ÇUKURÇAYIR (Meteoroloji MO), Yılmaz ŞENGÜL (ÇMO),  Gazi İPEK (EMO), Orhan SARIALTUN (ŞPO), Şevket DEMİRBAŞ (JFMO), Emre FİDAN (TMO), Yüksel KURT (PMO), Ayhan YÜKSEL (Maden MO), Utkan GÜNEŞ (Metalurji ve Malzeme MO), Bahattin SARI (İMO), Cem Nuri ALDAP (BMO), Taylan Özgür YILDIRIM (BMO) katıldı.

 

Okunma Sayısı: 529
Fotoğraf Galerisi