CUMHURİYET BAYRAMI RESEPSİYONU

CUMHURİYET BAYRAMI RESEPSİYONU
KONYA
02.11.2015

Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu"na Şube Başkanımız Celil ÇALIŞ ile Yönetim Kurulu Üyemiz Ali Fuat HAMURCU katıldı.

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında, Konya Valisi Sayın Muammer EROL tarafından İkonya-Garden Otelde resepsiyon düzenlendi.

Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonuna, Konya Milletvekilleri, 3. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Hv. Plt. Tümg. Haluk ŞAHAR, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir AKYÜREK, Adli, Askeri ve Mülki  Erkan, Rektörler, Belediye Başkanları, İşadamları, Sanayiciler, Esnaf, Şehit yakınları, Gaziler, Sporcular, Oda Temsilcileri, Siyasi Partilerin Temsilcileri, gazeteciler, Ziraat Mühendisleri Odası Konya Şubemiz adına Başkanımız Celil ÇALIŞ, eşi Şükran ÇALIŞ ve Yönetim Kurulu Üyemiz Ali Fuat HAMURCU katıldı.

Konya Milletvekili M.Uğur KALELİ, Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürü Fatih ÖZDEMİR, Makina, Jeoloji, Gıda Mühendisleri ve Mimarlar Odası Başkanları ile Resepsiyonda bir araya gelen ZMO Konya Şube Başkanımız Celil ÇALIŞ sohbet ettiler.

Resepsiyonda Cumhuriyet konulu kısa bir sinevizyon gösterisi yapıldı. 

Okunma Sayısı: 102
Fotoğraf Galerisi