DOSTLAR KOROSU 165. YIL KONSERİ

DOSTLAR KOROSU 165. YIL KONSERİ
ADANA
14.01.2011

Şubemiz Türk Sanat Müziği Dostlar Korosu’nun Tarımsal Öğretimin 165. Yılı Etkinlikleri kapsamında verdiği konser büyük beğeni topladı

 

Ziraat Mühendislerini bugüne kadar hep arazilerde, çiftliklerde üretim aşamasında gördük. Ziraat Mühendisleri Adana‘da bir ilke imza attı. Çoğunluğu ziraat mühendisinden oluşan Türk Sanat Müziği "Dostlar Korosu" Tarımsal Öğretimin 165. Yılı nedeniyle bir konser verdi. Çukurova Üniversitesi Akif Kansu Konferans Salonu‘ndaki konserin izleyicileri arasında Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayzin KÜDEN, Ziraat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanımız Şahin YETER, öğretim görevlileri ve öğrenciler de yer aldı.

Türk Sanat Müziği Dostlar Korosu‘nun 9 yıldır çalışmalarını sürdürdüğüne dikkat çeken Ziraat Mühendisleri Odası Koro Sorumlusu Esin GÜVERCİN, koronun 12 kişilik saz ekibi ile toplam 62 kişiden oluştuğunu söyledi.

Şube Başkanımız Şahin YETER de, çalışma ve eğitim dışında sosyal faaliyetlere de önem verdiklerini, 9 yıl önce başlatılan Türk Sanat Müziği Dostlar Korosu‘na desteklerinin devam ettiğini söyledi. YETER, ziraat mühendislerinin sanatsal hünerlerinin de göz ardı edilemeyeceğini, Türk Halk Müziği ve Halk Oyunları alanlarında da üyelerinin çalışma yaptığını sözlerine ekledi.

Okunma Sayısı: 1358
Fotoğraf Galerisi