DÜNYA GIDA GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

DÜNYA GIDA GÜNÜ ETKİNLİKLERİ
BURSA
22.10.2011

"Dünya Gıda Günü" dolayısıyla Bursa Şubesi olarak etkinlikler yaptık.

 

Şubemiz "Dünya Gıda Günü" kapsamında bir dizi etkinlik düzenledi.

16 Ekim 2011 Pazar günü Bursa ZMO Genç üyeleri ile Bursa Gıda Mühendisleri Odası Genç Topluluğu üyeleri birlikte Dünya Gıda Günü‘nün önemine dikkat çekmek ve bilinçli gıda tüketiminin önemini bir kez daha vurgulamak için iki büyük AVM‘de stant açtılar. Stantta görevli gençler tüketicileri Dünya Gıda Günü ve bilinçli gıda tüketimi konularında bilgilendirip katılımcı imzası aldılar.

18 Ekim 2011 Salı günü saat 16:00‘da Dünya Gıda Günü‘nün önemine dair ZMO Bursa Şubesi adına Şube Başkanımız Doç. Dr. Ertuğrul AKSOY, GıdaMO Bursa Şubesi adına Şube Başkanı Serkan DURMUŞ ve KMO Bursa Şubesi adına Şube Başkanı Ali ULUŞAHİN ortak basın açıklaması düzenledi. 

Basın açıklamasının ardından, yine ZMO Bursa Şubesi, GıdaMO Bursa Şubesi ve KMO Bursa Şubesi olarak "Açlığa Karşı: Yaygın Üretim, Hakça Bölüşüm" ana başlıklı panel gerçekleştirildi. Panelde oturum başkanlığını Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail FİLYA yaptı. Kısa bir açılış konuşması yapan ZMO Bursa Başkanı Şube Doç. Dr. Ertuğrul AKSOY sözü Bursa ZMO Genç üye temsilcimiz Ali SARIBAL‘a ve Bursa GıdaMO Genç Topluluğu‘ndan Gamze Özbek‘e bıraktı.

Panelin konuşmacıları ise, ZMO adına İstanbul Şubesi‘nden Ahmet ATALIK, GıdaMO adına GıdaMO II. Başkanı Şennur ÖZKAYA ve KMO Bursa Şubesi adına KMO Bursa Şube Başkanı Ali ULUŞAHİN oldu. Panel sonunda katılımcılara günün anısına plaketleri verildi.        

Okunma Sayısı: 547
Fotoğraf Galerisi