DÜNYA GIDA GÜNÜ: GIDA VE SAĞLIK
İzmir Tabip Odası İle "GIDA VE SAĞLIK" konulu panel düzenledik
Dünya Gıda Günü etkinlikleri çerçevesinde İzmir Tabip Odası birlikte 17 Ekim Pazar günü GIDA ve SAĞLIK paneli düzenledik.
İki oturumdan oluşan panel Şube Başkanımız Ferdan ÇİFTÇİ ve İzmir Tabip Odası Genel Sekreteri Ceyhun BALCI‘nın açılış konuşmaları ile başladı.
Prof.Dr. Kenan DEMİRKOL‘un yönettiği birinci oturuma
Prof.Dr. Tayfun ÖZKAYA-Gıda Egemenliği ve Tohum Sorunu,
Prof.Dr.Mustafa KAYMAKÇI-Gıda Egemenliği Açısından Türkiye Hayvancılığı
Dr. Işıl ERGİN-GDO Egemenliği, katıldılar.
Prof. Dr. Tayfun ÖZKAYA‘nın yönettiği ikinci oturuma
Prof.Dr. Nafiz DELEN-Tarım İlaçları ve Gıda Güvenliği
Dr. Işıl ERGİN-Gıdada Kalite Sertifikasyonu
Dr.Raika DURUSOY-Plastik Gıda Kapları ve Sağlık
Prof.Dr. Şükran ÇAKLI-Su Ürünleri ve İnsan Sağlığı,
katıldılar.
Panele yönetim kurulu üyemiz Yrd. Doç. Dr Raşit GURBET, Şube Sekreterimiz Erman TUTUMLU ve üyelerimiz katıldılar.