ETKİN BİR DOĞA KENT VE YAŞAM MÜCADELESİ TOPLANTISI

İZMİR
02.04.2016

İzmir ve çevresinde mücadele eden yerel örgütlerin bir araya geldiği toplantı Konak Belediyesi Güzelyalı Kültür Merkezi`nde yapıldı.

 

 AKP iktdarının doğal çevre kent ve yaşam alanlarımız üzerinde yarattığı tahribatla mücadele eden yerel örgütlenmeler, inisiyatifler, bireyler 2 Nisan‘da Konak Belediyesi Güzelyalı Kültür Merkezi‘nde bir araya geldi.

Toplantının açılış konuşması Şube Başkanımız Ferdan ÇİFTÇİ tarafından yapıldı.Çiftçi konuşmasında yaşadığımız durumu özetleyerek mücadelenin ortaklaştırılması ve sürekli hale gelmesi konusunda görüşlerini belirtti. Birleşik Haziran hareketinden Onur KILIÇ toplantı hakkında bilgilendirme yaptı ve İZÇEP‘ten Merih Akın YÜCEL, Gaziemir Çevre Platformu‘ndan Yüksel KELEŞ, Konak Kent Konsey‘nden Yasemin SAĞLAM‘dan oluşan Divan‘ın yönettiği toplantıda Cerattepe‘den Turgutlu‘ya, Foça‘dan Seferihisar‘a Karaburun‘dan Gaziemir‘e platformlar, inisiyatifler yerel deneyimlerini paylaştılar. Ayrıca mücadelenin ortaklaştırılması konusudna görüş ve öneriler sunuldu. ÇMO İzmir Şube Başkanı Helil KINAY‘da görüşlerini katılımcılarla paylaştı.

Okunma Sayısı: 53