FORUM - ATATÜRK ORMAN ÇİFTLİĞİ: HARCA HARCA BİTİYORRR!..

FORUM - ATATÜRK ORMAN ÇİFTLİĞİ: HARCA HARCA BİTİYORRR!..
MERKEZ
30.09.2013

ODA`mızca düzenlenen forum, 28 Eylül 2013 Cumartesi günü gerçekleştirildi.

 

 

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası`nca düzenlenen "Atatürk Orman Çiftliği: Harca Harca Bitiyorrr!" başlıklı forum, 28 Eylül 2013 Cumartesi günü Ankara Barosu Eğitim ve Kültür Merkezi`nde gerçekleştirildi.

Forumun açılışında ODA Başkanımız Dr. Turhan TUNCER ve CHP Ankara Milletvekili Aylin NAZLIAKA birer konuşma yaptı.

Yönetim Kurulu Üyemiz Prof. Dr. Bülent GÜLÇUBUK`un forum hakkında bilgi vermesinin ardından, Doç. Dr. Yücel ÇAĞLAR, "Atatürk Orman Çiftliği`ndeki Sorunların ve Çözüm Önerilerinin Toplumsallaştırılma Gereği Olanakları ve Kısıtları" konulu bildirisini sundu.

Forumda, Prof. Dr. Koray HAKTANIR, "Ziraat Mühendisliği Açısından Atatürk Orman Çiftliği"; Prof. Dr. Yalçın MEMLÜK, "Peyzaj Mimarlığı Açısından Atatürk Orman Çiftliği"; Doç. Dr. Çağatay KESKİNOK, "Şehir ve Bölge Planlama Açısından Atatürk Orman Çiftliği"; Tezcan KARAKUŞ CANDAN, "Mimarlık Açısından Atatürk Orman Çiftliği" ve Av. Altan Görkem GÜRCAN, "AOÇ ve Hukuki Uygulamalar" konulu sunumlar yaptılar.

Ankara Barosu Başkanı Avukat Sema AKSOY da, konu ile ilgili görüşlerini katılımcılar ile paylaştı.

Forum, Prof. Dr. Cemal TALUĞ`un yönettiği ve bildiri sunanların konuşmacı olarak yer aldığı, "Atatürk Orman Çiftliği: Nereden? Nereye?" konulu Panel ile sona erdi.

 

Okunma Sayısı: 916
Fotoğraf Galerisi