FOTOĞRAF, EBRU VE MİNYATÜR SERGİSİ AÇILDI

FOTOĞRAF, EBRU VE MİNYATÜR SERGİSİ AÇILDI
ADANA
20.10.2010

Mühendislik - Mimarlık Haftası kapsamında TMMOB Adana İl Koordinasyon Kurulu organizasyonunda Adana’da Fotoğraf, Ebru ve Minyatür sergisi açıldı.

 

TMMOB Adana İl Koordinasyon Kurulu Mühendislik - Mimarlık Haftası etkinlikleri kapsamında Adana‘da Fotoğraf - Ebru ve Minyatür‘den oluşan sergiye ev sahipliği yaptı.

Hacı Sabancı Kültür Merkezi Devlet Güzel Sanatlar Galerisi‘nde serginin açılışı nedeniyle düzenlenen törende konuşan İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Abdullah BAKIR, mühendis ve mimarların sadece kendi alanlarında, kentin ve ülkenin sorunları ile değil, farklı alanlarda da çalışmalar yaptığını söyledi. BAKIR, mühendis ve mimarların, kültür ve sanat ile sanatçıya da destek olduğunu ve olmaya da devam edeceğini ifade ederek,"Biz mühendis ve mimarlar mesleğimizin dışında kültür ve sanata da sahip çıkıyor ve destekliyoruz. Bu etkinlik de bunlardan sadece biri" diye konuştu.

Esin GÜVERCİN, Kezban KEŞİKLİ ve Zeynep KEŞİKLİ‘nin "Fotoğra-Ebru-Minyatür"den oluşan serginin açılışına Kültür ve Turizm İl Müdürü Mustafa ARIK, AFAD Başkanı Tahsin SEZER, TMMOB Adana İKK Sekreteri Mustafa ALTIOKKA, Ziraat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanımız Şahin YETER, Adana‘daki Odaların Şube Başkanları ve çok sayıda mühendis - mimar ile vatandaş katıldı.

Devlet Güzel Sanatlar Galerisi‘nde 19 fotoğraf, 12 ebru ve 23 minyatürden oluşan sergi 5 gün süreyle ziyaretçilere açık kalacak. Fotoğraf, Ebru ve Minyatür sergisinde eserleri sergilenen Esin GÜVERCİN, Kezban KEŞİKLİ ve Zeynep KEŞİKLİ‘ye TMMOB Adana İKK tarafından birer plaket verildi.

Okunma Sayısı: 1264
Fotoğraf Galerisi