FRUİT LOGİSTİCA 2014 FUARI'NA KATILDIK

FRUİT LOGİSTİCA 2014 FUARI'NA KATILDIK
ADANA
15.02.2014

Ziraat Mühendisleri Adana Şubesi Teknik Komisyonu Almanya'nın Başkenti Berlin'de 5 - 7 Şubat tarihleri arasında düzenlenen Fruit Logistica 2014 Yaş Sebze ve Meyve Fuarı'na katıldı.

 

Dünya sebze meyve sektörünün en önemli buluşma noktası olan Fruit Logistica her yıl Şubat ayı içerisinde Almanya`nın Berlin kentinde düzenlenen sebze meyve fuarıdır. 2012 yılında ülkemizin partner ülke seçildiği fuarda bu yıl partner ülke olarak güney yarımküreden limon üreticisi ve ihracatçısı olan Arjantin seçilmiştir.

Arjantin`in Resmi Partner Ülke olduğu, 84 ülkeden 2 bin 612 firma ve 58 bin profesyonel iş insanın ziyaret ettiği fuar, dünyada kendini kanıtlamış sebze meyve çeşitlerinin yanında uluslararası ıslahçıların geliştirmiş olduğu yeni çeşitlerin sergilenmesi açısında da büyük fırsat oldu.

Ziraat Mühendisleri Adana Şubesi bünyesinde sebze, meyve ve narenciye alanında hizmet veren teknik komisyon gelişmeleri yerinde görmek, bilgi alışverişinde bulunmak, yeni sebze meyve çeşitlerini ülkemiz tarımı ve tarımcısı adına incelemelerde bulunmak üzere bu fuara katılmışlardır.

Okunma Sayısı: 170
Fotoğraf Galerisi