GELENEKSEL BAŞAK BALOMUZU DÜZENLEDİK

GELENEKSEL BAŞAK BALOMUZU DÜZENLEDİK
BURSA
23.02.2015

Üyelerimiz ve dostlarımızla geleneksel yemeğimizde bir araya gelindi.

 

BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ GÜCÜMÜZE, GÜÇ KATANLARA SELAM VE SEVGİLERİMİZLE 

Tarımsal Öğretimin 169. Yıldönümü nedeniyle 21 Şubat 2015 günü Almira Hotel‘ de düzenlediğimiz Başak Balosuna katılan, destek veren en başta değerli meslektaşlarımıza Üniversitemiz Rektör yardımcısı çok değerli Müfit PARLAK hocamıza, TMMOB Bağlı Meslek Odalarimizin ve Akademik Meslek Odalarimizin değerli başkanlarına eşlerine ve yönetim kurulu üyelerine, DOĞADER ve Ziraat Odası İKK başkanına, Sektörümüzün güçlü kuruluşlarının yöneticileri ve çalışanlarına ZMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu olarak teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunuyoruz.

Geleneksel Gecemizde ülkemizin içinde bulunduğu zor koşullarda Birlik ve Dayanışmanin önemi vurgulanarak Tarımsal üretimin temel unusurları olan toprağımızın, suyumuzun, kıyılarımızın, ormanlarımızın, meralarımızın, zeytinliklerimizin kısacası doğamızın güvencesi TMMOB‘ye yapılan saldırılar, Kadına yönelik şiddet ve katliamlar da kınandı. Bursa Barosu Başkanı Ekrem DEMİRÖZ İç güvenlik Paketine karşı Türkiye Barolar Birliğinin Bursa Barosu üzerinden örgütlediği çalışmalar ve mücadeleler konusunda bilgilendirmelerde bulundu.

Omuz omuza mücadelenin, dayanışmanın verdiği güven ve umutla bir kez daha hep birlikte TMMOB‘YE DOKUNMA, TMMOB halkımızın vicdanıdır dedik.

Meslekte 50. yıllarını dolduran DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIMIZ‘A (Prof. Dr. Abdurrahim KORUKÇU, Adil YILMAZ ve Osman Sezer OKÇU) 50. YIL ANISINA SUNULAN ONUR PLAKETLERİNİN ARDINDAN , ülkemize ve mesleğimize hizmeti politik alanda sürdürme kararı alarak Şubemizin yönetim kurulu üyeliğinden istifa eden sevgili üyemiz ORHAN SARIBAL‘a da YILLARDIR ŞUBEMİZE, ODAMIZA, MESLEĞİMİZE VE MESLEKTAŞLARIMIZA SUNDUĞU ÇOK DEĞERLİ KATKILARINA İSTİNADEN TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLMİŞTİR.

Geceyi ORKAMSEN Başkanı Fikret GİZİR‘in dinlemeye doyamadığımız sesiyle ve sazıyla dillendirdiği Türküleriyle sonlandırdık.

Teşekkürler GMO
Teşekkürler UÜ Ziraat Fakültemiz
Teşekkürler ZMO Bursa Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Çalışanlarımız

TEŞEKKÜRLER TMMOB VE BAOB ÜYESİ MESLEK ODALARI

 

Okunma Sayısı: 92
Fotoğraf Galerisi