GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU DÜZENLEME KURULU II. TOPLANTISI

GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU DÜZENLEME KURULU II. TOPLANTISI
KONYA
22.02.2011

3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu Düzenleme Kurulu II. Toplantısı, Konya İl Kontrol Laboratuarında gerçekleştirildi.

 

 

3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu Düzenleme Kurulu II. Toplantısı 17 Şubat 2011 Perşembe günü Konya İl Kontrol Laboratuarında gerçekleştirildi.

Konya‘da yapılması düşünülen Geleneksel Gıdalar Sempozyumu‘nun Düzenleme Kurulu II. toplantısına, ZMO Genel Merkezimiz adına Yönetim Kurulu Yazman Üyemiz Fatih TAŞDÖĞEN ve Gıda Komisyonu Üyemiz Dr. Meftune EMİROĞLU, ZMO Konya Şubesi adına Başkanımız Özkan TAŞPINAR ve Yönetim Kurulu Yazman Üyemiz Ekrem HUĞLU, GMO Genel Merkezi adına Genel Başkan R. Petek ATAMAN, Yönetim Kurulu Üyesi Bedia DEMİRÖZÜ, GMO Konya Şube Başkanı Ramazan ÇELEBİ, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı TAGEM Gıda ve Yem Araştırmaları Daire Başkanı Hasan PİRİNÇCİ, Bitkisel Gıdalar Araştırmaları Şube Müdürü Cemal KAYGISIZ, Konya İl Kontrol Laboratuarı Müdürü Dr. Kürşat IŞIK,  S.Ü. Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Selman TÜRKER, Prof Dr. Nihat AKIN, Prof. Dr. Mehmet Musa ÖZCAN, Prof. Dr. Mustafa KARAKAYA, Prof. Dr. Nafi ÇOKSÖYLER, Doç. Dr. Nermin BİLGİÇLİ, Yrd. Doç. Dr. Mehmet AKBULUT, Yrd. Doç. Dr. Cemalettin SARIÇOBAN, Yrd. Doç. Dr. Ahmet ÜNVER ve Araştırma Görevlisi Hasan İbrahim KOZAN katıldı.

Bilim Kurulu ve Değerlendirme Kurulu üyelerinin seçildiği toplantıda 3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu internet logosu, antetli kağıt ve zarf başlıkları belirlenerek şimdiye kadar Düzenleme Kurulunun gerçekleştirdiği çalışmalar değerlendirildi. Ayrıca 10-12 Mayıs 2012 tarihlerinde düzenlenmesi planlanan Sempozyumun tahmini bütçesi oluşturuldu.

Okunma Sayısı: 1842
Fotoğraf Galerisi