GIDA GÜVENLİĞİ VE HACCP UYGULAMALARI KONUSUNDA ÜYELERİMİZE BİLGİ VERİLDİ.
ÜLKEMİZDE DE, GIDA GÜVENLİĞİNİN SAĞLANMASINA YÖNELİK OLARAK UYGULAMAYA BAŞLAYAN “HACCP VE GIDA GÜVENLİĞİ” KONUSUNDAKİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 29 ARALIK 2004 GÜNÜ YAPILDI.
AYDIN ZİRAAT ODASI SALONUNDA YAPILAN TOPLANTININ SUNUMUNU TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜ KONTROL ŞUBESİ ELEMANLARINDAN BİYOLOG FERHAT AYDOĞDU YAPTI. ÜYELERİMİZ VE YEREL BASIN TOPLANTIYI İLGİ İLE İZLEDİ.
Okunma Sayısı: 2040