"GIDA İŞLETMELERİNDE HACCP UYGULAMALARI" SEMİNERİ
Şubemiz, 27-28 Kasım 2004 tarihlerinde “Gıda İşletmelerinde HACCP Uygulamaları Semineri” düzenleyecektir. Seminere katılanlara katılma belgesi verilecektir.
Kırk kişi ile sınırlı olan seminerin katılım ücreti, kendi ODA’larına üye mühendisler için 150.000.000 (yüzelli milyon) TL, üye olmayanlar için 200.000.000 (ikiyüz milyon) TL dir.
Seminere katılmak için en geç 22 Kasım 2004 tarihinde saat 18:00’e kadar katılım ücretinin aşağıda belirtilen hesaplardan birine yatırıldığını gösterir dekont ile birlikte kayıt yaptırılması gerekmektedir.
Seminer programı aşağıda belirtlmiştir.
Saygılarımızla
Ahmet ATALIK
Başkan
(Yönetim Kurulu adına)
Seminerin Yapılacağı Yer: TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi
Banka Hesap No: TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi
Yapı ve Kredi Bankası Caddebostan Şubesi 1012272-1
T.C. Ziraat Bankası Kadıköy Şubesi 252387
TMMOB ZİRAAT
MÜHENDİSLERİ ODASI İSTANBUL ŞUBESİ
HACCP EĞİTİM SEMİNERİ PROGRAMI
27 Kasım 2004 Cumartesi
09.00-10:00 Açılış/Kayıt/açılış Konuşması
10:00-11:00 Toplam
Kalite Yönetimi
(Doç. Dr. Aydın ÖZTAN)
11:00-11:20 Kahve Arası
11:20-12:20 Toplam
Kalite Yönetimi
(Doç. Dr. Aydın ÖZTAN)
12:20-14:00 Yemek Arası
14:00-15:20 Gıda
Sanayiinde Hijyen ve Sanitasyon
(Prof. Dr. Aykut AYTAÇ)
15:20-15:40 Kahve Arası
15:40-17:00 Gıda
Sanayiinde Hijyen ve Sanitasyon
(Prof. Dr. Aykut AYTAÇ)
28 Kasım 2004 Pazar
10:00-11:00 HACCP ve
Uygulamaları
(Prof. Dr. Kadir HALKMAN)
11:-11:20 Kahve Arası
11:20-12:20 HACCP ve
Uygulamaları
(Prof. Dr. Kadir HALKMAN)
12:20-14:00 Yemek Arası
14:00-15:20 HACCP ve
Uygulamaları
(Prof. Dr. Kadir HALKMAN)
15:20-15:40 Kahve Arası
15:40-17:00 Yeni Gıda
Mevzuatı
(Prof. Dr. Kadir HALKMAN-Doç. Dr. Aydın ÖZTAN)
17:00-17:30 Tartışma