"GIDA İŞLETMELERİNDE HACCP UYGULAMALARI" SEMİNERİ

MERKEZ
28.11.2004
 

Şubemiz, 27-28 Kasım 2004 tarihlerinde “Gıda İşletmelerinde HACCP Uygulamaları Semineri” düzenleyecektir. Seminere katılanlara katılma belgesi verilecektir.

Kırk kişi ile sınırlı olan seminerin katılım ücreti, kendi ODA’larına üye mühendisler için 150.000.000 (yüzelli milyon) TL, üye olmayanlar için 200.000.000 (ikiyüz milyon) TL dir.

Seminere katılmak için en geç 22 Kasım 2004 tarihinde saat 18:00’e kadar katılım ücretinin aşağıda belirtilen hesaplardan birine yatırıldığını gösterir dekont ile birlikte kayıt yaptırılması gerekmektedir.

Seminer programı aşağıda belirtlmiştir.

Saygılarımızla

Ahmet ATALIK
Başkan
(Yönetim Kurulu adına)

Seminerin Yapılacağı Yer: TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi

Banka Hesap No: TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi

Yapı ve Kredi Bankası Caddebostan Şubesi 1012272-1

T.C. Ziraat Bankası Kadıköy Şubesi 252387

 

TMMOB ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI İSTANBUL ŞUBESİ
HACCP EĞİTİM SEMİNERİ PROGRAMI

 27 Kasım 2004 Cumartesi

09.00-10:00           Açılış/Kayıt/açılış Konuşması

10:00-11:00           Toplam Kalite Yönetimi
                            (Doç. Dr. Aydın ÖZTAN)

11:00-11:20           Kahve Arası

11:20-12:20           Toplam Kalite Yönetimi
                           (Doç. Dr. Aydın ÖZTAN)

12:20-14:00           Yemek Arası

14:00-15:20           Gıda Sanayiinde Hijyen ve Sanitasyon
                            (Prof. Dr. Aykut AYTAÇ)

15:20-15:40           Kahve Arası

15:40-17:00           Gıda Sanayiinde Hijyen ve Sanitasyon
                            (Prof. Dr. Aykut AYTAÇ)

28 Kasım 2004 Pazar

10:00-11:00           HACCP ve Uygulamaları
                            (Prof. Dr. Kadir HALKMAN)

11:-11:20              Kahve Arası

11:20-12:20           HACCP ve Uygulamaları
                            (Prof. Dr. Kadir HALKMAN)

12:20-14:00           Yemek Arası

14:00-15:20           HACCP ve Uygulamaları
                            (Prof. Dr. Kadir HALKMAN)

15:20-15:40           Kahve Arası 

15:40-17:00           Yeni Gıda Mevzuatı
                            (Prof. Dr. Kadir HALKMAN-Doç. Dr. Aydın ÖZTAN)

17:00-17:30           Tartışma

Okunma Sayısı: 570