GLOBALGAP / İYİ TARIM UYGULAMALARI SEMİNERİ/ANKARA/19-20 MAYIS 2012

MERKEZ
26.04.2012
 

GLOBALGAP / İYİ TARIM UYGULAMALARI SEMİNERİ

 

Amaç: GlobalGAP / İyi Tarım Uygulamaları, oluşumu, gelişimi, dokümantasyonu, iç tetkik yöntemleri, belgelendirme süreci ve yasal mevzuatımız konularının tarım sektöründe yaşanmış uygulamalardan örnekler ile aktarılması, anlaşılması.

 

Seminer İçeriği: 

- Kalite Yönetim Sistemleri Genel Bilgilendirme.

-Müşteri memnuniyeti

-HACCP

-İyi uygulamalar

-Tehlike analizi

-GlobalGAP Genel Yönetmeliği,

-Belgelendirme süreci

-Yasal mevzuatımız

-Belgelendirme seçenekleri

-Dokümantasyon

-İç denetim

-Kontrol Noktaları ve Uygunluk Kriterleri

-Tüm çiftlikler tabanlı

-Ürün tabanlı

-Meyve ve sebzeler

-Sorgulama listeleri

 

Katılımcılar: Tarımsal Ürün üreten, paketleyen, tedarik eden ve yurtiçi, yurtdışı satışını yapan kuruluşların yöneticileri, bu kuruluşlarda kalite yönetim sistemleri ve gıda güvenliğine ilişkin konularda çalışanlar, tarım danışmanları, sorumlu yöneticiler.

 

Gerekli Ön Bilgi: Katılımcıların tarım ve gıda alanında lise üzeri en az 2 yıl formal eğitim almış ve/veya tecrübeli olmaları ve ISO 9001 Kalite Yönetim sistemi hakkında bilgi sahibi olmaları yararlı olacaktır. 

 

Not: Seminerin en az %70 ine katılan kişilere, seminer sonunda katılım sertifikası verilir.


 

(Üyelerimizin birikmiş aidat borcu olmaması gerekmektedir.)

 

Ücret: 

Üyelerimize        : 200 TL

Öğrenci Üyelerimize: 100 TL

Üye Olmayanlara    : 250 TL

 

 

Süre: 2 tam gün.

 

Tarih: 19-20 Mayıs 2012

Yer: TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Mehmet Yüceler Eğitim Salonu Karanfil Sokak 28/19

 

Başvuru: 0 312 417 55 12

(ÖN KAYIT yaptırmadan yatırılan ücretler, kayıt hakkı kazandırmaz) 

 

Eğitim ücretleri İçin Hesap: 271551 no‘lu Posta Çeki Hesabımıza veya Garanti Bankası Atatürk Bulvarı Şubesi TR62 0006 2000 7100 0006 62997 94 no.lu hesap

 

AİDAT BORCU İÇİN HESAP NO.LARI:

271551 no‘lu Posta Çeki Hesabı veya

TR55 0001 0006 8539 0090 455003 No‘lu T.C Ziraat Bankası Kızılay Şubesi

Hesabı

 

Okunma Sayısı: 2413