"GRÖNHOLM METODU" AKIN ÖZDEMİR ANISINA SAHNELENDİ

"GRÖNHOLM METODU" AKIN ÖZDEMİR ANISINA SAHNELENDİ
ADANA
20.12.2021
 

Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından hazırlanan "Grönholm Metodu” isimli oyun 15 Aralık 2021 günü Akın Özdemir anısına sahnelendi.

Daha önce Ankara Devlet Tiyatrosu bünyesinde sahnelenmeye başlanan Grönholm Metodu İspanyol yazar Jordi Galceran tarafından kaleme alınmış. Uluslararası bir şirketin satış departmanı müdürlüğü için iş başvurusu yapan dört adayın değerlendirildiği son görüşmeyi konu alıyor. Adaylar kendileri ile toplu bir görüşme yapılacağını düşünürken daha önce hiç deneyimlemedikleri türden bir görüşme yöntemi ile karşılaşıyorlar.

Görüşmenin ilk kuralı olarak adaylardan herhangi birinin her ne sebeple olursa olsun görüşme bitmeden salondan çıkması başvurduğu işi kaybetmesine neden oluyor. Kolayca tahmin edileceği üzere görüşmenin ilerleyen dakikalarında bu kural adayların işi alabilmek için kendilerini bir vicdan muhasebesinden geçirmelerine neden oluyor. Tabii bu yöntemle adayların özel hayatları ve işe sahip olabilmek uğruna vazgeçebilecekleri değerler de gözler önüne serilmiş oluyor.

 

Okunma Sayısı: 147
Fotoğraf Galerisi