GÜVEN BURMA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

GÜVEN BURMA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
ADANA
30.04.2012

Ziraat Mühendisleri Odası Adana Şubesi kurucularından Eski Şube Başkanı Yüksek Ziraat Mühendisi Güven Burma toprağa verildi.

 

Kalp krizi sonucu 26 Nisan 2012 günü yaşama veda eden Şubemiz eski başkanlarından Yüksek Ziraat Mühendisi Güven Burma toprağa verildi.

Ziraat Mühendisleri Odası Adana Şubesi‘nde düzenlenen törende konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve ZMO önceki dönem Genel Başkanı Doç. Dr. Gökhan Günaydın, Güven Burma‘nın iyi bir örgütçü, adı gibi güven veren çok değerli bir tarımcı olduğunu söyledi. Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Dr. Turhan Tuncer ise Burma‘nın ziraat mühendisliği mesleğine büyük katkıları olduğunu vurguladı.

Şube Başkanımız Şahin Yeter de Güven Burma‘nın 1986 - 1992 yıllarında 3 dönem Şube Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığını anımsatarak, "Güven Baba‘yı unutmayacağız" dedi.

Ziraat Mühendisleri Odası Adana Şubesi‘nde düzenlenen törene, Güven Burma‘nın eşi Ülker ve oğlu Burak ile Ziraat Mühendisleri Odası önceki dönem Başkanı ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Gökhan Günaydın, CHP Adana Milletvekili Ali Demirçalı, Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Dr. Turhan Tuncer, Ç.Ü Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Gök, CHP İl Başkanı Zeydan Karalar, ZMO Adana eski Şube Başkanları Ayhan Barut, Haydar Şengül, TMMOB Adana İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Mustafa Altıokka, TMMOB‘ye bağlı odaların Adana şube başkan ve yöneticileri, ZMO Adana Şube kurucu Başkanı Akın Özdemir‘in eşi Mine Özdemir, çok sayıda ziraat mühendisi, üniversite öğretim üyesi ile vatandaşlar katıldı.

Yüksek Ziraat Mühendisi Güven Burma‘nın cenazesi ZMO Adana Şubesinde düzenlenen törenden sonra Asri Mezarlıkta gözyaşları arasında toprağa verildi.

Okunma Sayısı: 959
Fotoğraf Galerisi