HACCP EĞİTİMİ - 21-23 MART 2005

MERKEZ
22.03.2005
 

ODA'mız ve TARGEV tarafından ortaklaşa, tüm tarımsal ve tarıma dayalı gıda sanayi kuruluşları ve sorumlu yöneticileri; konuyla ilgili ziraat, gıda ve kimya mühendisleri ile veteriner hekimler ve bu konularda eğitim gören öğrencilere yönelik düzenlenen “HACCP (Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktaları) TEMEL EĞİTİM PROGRAMI” başladı. ODA’mız Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen eğitim, Vecdi KARACAOĞLU tarafından veriliyor. Eğitim programında “Ulusal Mevzuat”, “HACCP Sisteminin Kurulması” ve “HACCP Eğitim Modülleri” konuları anlatılıyor. Toplam 3 günlük eğitim, yoğun başvuru nedeniyle 11-12-13 Nisan ve 19-20-21 Nisan 2005 tarihlerinde tekrarlanacak.

Okunma Sayısı: 588