HACCP EĞİTİMİ SEMİNERİ

MERKEZ
26.05.2004
 

25 Mayıs 2004 Salı

09:30 - 10:00 Açılış / Kayıt / Açılış Konuşması
10:00 - 11:00 Toplam Kalite Yönetimi (Doç.Dr. Aydın ÖZTAN)
11:00 - 11:20 Kahve Arası
11:20 - 12:20 Toplam Kalite Yönetimi (Doç.Dr. Aydın ÖZTAN)
12:20 - 14:00 Öğle Yemeği
14:00 - 15:20 Gıda Sanayinde Hijyen ve Sanitasyon (Prof. Dr. Aykut AYTAÇ)
15:20 - 15:40 Kahve Arası
15:40 - 17:00 Gıda Sanayinde Hijyen ve Sanitasyon (Prof. Dr. Aykut AYTAÇ)

26 Mayıs 2004 Çarşamba

10:00 - 11:00 HACCP ve Uygulamaları (Prof.Dr. Kadir HALKMAN)
11:00 - 11:30 Kahve Arası
11:20 - 12:20 HACCP ve Uygulamaları (Prof.Dr. Kadir HALKMAN)
12:20 - 14:00 Öğle Yemeği
14:00 - 15:20 HACCP ve Uygulamaları (Prof.Dr. Kadir HALKMAN)
15:20 - 15:40 Kahve Arası
15:40 - 17:00 Mevzuat Uygulamaları (Fatih TAŞDÖĞEN , Bakanlık Şb. Md.)
17:00 - 17:30 Tartışma

Seminer Çanakkale Tarım İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirilecektir

Okunma Sayısı: 608