HACCP TEHLİKE ANALİZİ VE KRİTİK KONTROL NOKTALARI EĞİTİMİ YAPILDI

HACCP TEHLİKE ANALİZİ VE KRİTİK KONTROL NOKTALARI EĞİTİMİ YAPILDI
BURSA
12.04.2011

Şubemizce düzenlenen HACCP Eğitimi başarıyla tamamlandı.

 

 

Şubemizce HACCP Tehlike Analiz ve Kritik Kontrol Noktaları Eğitimi 6-7-8 Nisan 2011 tarihleri arasında yapıldı. Eğitim, Bursa Tarım İl Müdürlüğü Kontrol Şubeden Gıda Kontrolörü Ziraat Mühendisi Nurcan YILDIRIM tarafından verildi.

Ziraat Fakültesi öğrencileri ve meslektaşlarımızdan oluşan 29 kişilik eğitim başarıyla tamamlandı. 

Şube Başkanımız Doç. Dr. Ertuğrul AKSOY, katılımcılarımızla ayrı ayrı ilgilenerek meslek hayatlarında başarılar diledi.

Okunma Sayısı: 910
Fotoğraf Galerisi