HES PANELLERİNE KATILDIK

HES PANELLERİNE KATILDIK
İSTANBUL
05.04.2011

Şube Başkanımız Ahmet ATALIK, İstanbul Giresunlular Çevre Kültür Dayanışma Derneği ile Erzurum Pazaryolu İlçesi Karataş Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin düzenledikleri HES panellerine katılarak sunum yaptı.

 

İstanbul Giresunlular Çevre Kültür Dayanışma Derneğinin 2 Nisan 2011 günü Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezinde düzenlediği "Giresunlular HES‘leri Konuşuyor" paneline katılan Şube Başkanımız Ahmet ATALIK, Giresun‘da hem nehir tipi hem de baraj tipi HES‘lerin yapılacak olması dolayısıyla heriki tipin de tarım ve doğa üzerine etkileri konusunda bir sunum yaptı. Panelin diğer konuşmacıları İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kadir ERDİN, Çevre Mühendisi Dr. İlkay ÖZTÜRK, Supolitik Çalışma Grubu Üyesi Dr. Gaye YILMAZ, Şehir ve Bölge Plancısı Özgür TEMİZ, Av. Alp Tekin OCAK oldu.

Erzurum Pazaryolu İlçesi Karataş Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği‘nin 3 Nisan 2011 günü dernek binasında düzenlediği "HES‘lerin Zirai Alanlara ve Yaşam Alanlarına Etkileri, Hukuki Durum Tespiti" paneli dernek başkanı Kamuran İLHAN‘ın açılış konuşması ile başladı. Panelde Şube Başkanımız ATALIK "HES‘lerin Zirai Alanlara ve Yaşam Alanlarına Etkileri konulu bir sunum yaptı. Panelin diğer konuşmacısı Av. Yakup OKUMUŞOĞLU ise "Yaşam Hakkı ve Hukuki Durum Tespiti" konulu bir sunum gerçekleştirdi.

Okunma Sayısı: 621
Fotoğraf Galerisi