I. ULUSLARARASI RUMİ ÇOCUK OYUNLARI

I. ULUSLARARASI RUMİ ÇOCUK OYUNLARI
KONYA
22.04.2011

I. Uluslararası Rumi Çocuk Oyunları, Selçuklu Belediyesi Uluslararası Kongre Merkezi Spor Salonunda düzenlenen açılış törenine Başkanımız Özkan TAŞPINAR katıldı

 

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünün öncülüğünde Konya Valiliği ile Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen I. Uluslararası Rumi Çocuk Oyunları, Konya‘da düzenlenen resmi açılış töreniyle başladı. Selçuklu Belediyesi Spor Salonu ve Kongre Merkezi‘nde düzenlenen açılış törenine ZMO Konya Şube Başkanımız Özkan TAŞPINAR katıldı.

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünün öncülüğünde Konya Valiliği ile Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen ve 20 ülkeden 262 sporcunun katıldığı 1. Uluslararası Rumi Çocuk Oyunları, 4 salonda yapılacak. Selçuklu Belediyesi Spor Salonu ve Kongre Merkezi, Yüzüncü Yıl Spor Salonu, Atatürk Spor Salonu ile Hilton Garden Inn Otel Salonunda yapılacak müsabakalarda 168‘i yabancı toplam 262 sporcu, atletizm, halter, satranç, bisiklet, ritmik jimnastik, tekvando ve karate gibi 7 branşta madalya şansı arayacak.

Oyunlara, Türkiye‘nin yanı sıra Azerbaycan, Bosna Hersek, Bulgaristan, Gürcistan, Irak, İngiltere, İran, İspanya, İsrail, İtalya, Kosova, Moldova, Özbekistan, Romanya, Sırbistan, Slovenya, Suriye, Ukrayna ve Yunanistan katılıyor. Oyunlar, 23 Nisan‘daki ödül töreninin ardından sona erecek.

Okunma Sayısı: 552
Fotoğraf Galerisi