İDK TOPLANTISI NCESİNDE YAPILAN BASIN AÇIKLAMASI

İDK TOPLANTISI NCESİNDE YAPILAN BASIN AÇIKLAMASI
ESKİŞEHİR
11.04.2025

TMMOB ZMO Eskişehir Şubesi olarak, bileşeni olduğumuz Doğa ve Yaşam Platformu ile birlikte Ankara’da yapılan İDK toplantısı öncesinde bir basın açıklaması gerçekleştirdik.

 

Dayanışmamızın ve uzun süredir sürdürdüğümüz mücadelemizin umut dolu sonucunu, Eskişehir kamuoyuyla büyük bir mutluluk ve coşkuyla 10.04.2025 tarihinde Kanatlı AVM önünde paylaştık.

Odunpazarı Kent Konseyi, Tepebaşı Sağlıklı Kent Konseyi, oda, sendika ve dernek temsilcilerinin de katıldığı buluşmamız; basın mensuplarının ve halkın yoğun ilgisiyle gerçekleşti.

TMMOB ZMO Eskişehir Şube Başkanımız Selma GÜDER, tarım alanlarımız ve su varlıklarımız üzerine önemli açıklamalarda bulundu.

Bu mücadelede emeği geçen, çaba harcayan; mahalle söyleşilerinde tarımı gece gündüz özveriyle anlatan tüm meslektaşlarımıza ve halkımıza yürekten teşekkür ediyoruz.

Yaşasın dayanışmamız!
Sakarya Vadisi’nin ve tarımın yok olmasına izin vermeyeceğiz.

Okunma Sayısı: 11
Fotoğraf Galerisi