İLÇE VE İŞYERİ TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI

İLÇE VE İŞYERİ TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI
ANKARA
25.12.2014

Ilgaz`da yapılan toplantıda 2014 yılı değerlendirilerek 2015 yılında yapılacak faaliyetler konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

 

 

 

Kastamonu İl Temsilciliğimiz ilçe ve işyeri temsilcileri ile bir araya geldi. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Ilgaz Dağı Biyolojik Çeşitlilik ve Doğal Kaynaklar Araştırma ve Eğitim Merkezinde düzenlenen toplantıda 2014 yılında yapılan çalışmalar değerlendirilerek 2015 yılı faaliyet planı gözden geçirildi.  

İl Temsilcisi Ziraat Yüksek Mühendisi Cihat SİPAHİ`nin açılış konuşması ile başlayan toplantıda Ziraat Mühendisleri Odası Kastamonu İl Temsilciliği faaliyetleri masaya yatırıldı. Cihat Sipahi konuşmasında Ziraat Mühendisleri Odası Kastamonu İl Temsilciliğinin çalışmaları hakkında bilgiler vererek, Odanın amaç ve görevlerinin, tarım sektörünün sosyo-ekonomik ve politik bütününe ilişkin olduğunu belirtti. Tarımın ekonomik bir sektör olarak geliştirilmesi yanında, sektörün insan unsurunu oluşturan çiftçilerin ve ziraat mühendislerinin yaşama ve çalışma koşullarının iyileştirilmesinin temel öncelikleri arasında olduğunun altını çizdi. Ziraat Mühendisleri Odası Kastamonu İl Temsilciliğinin son yıllarda yapmış olduğu çalışmalarla kurumsal bir nitelik kazanma yolunda önemli adımlar attığını ancak yapılacak önemli işler olduğunu ve bunların hep birlikte işbirliği içinde yapılabileceğini dile getirdi.  

Toplantıda; ülkemiz ve ilimiz tarımının içinde bulunduğu durum, sorunlar ve çözüm yolları ile meslek alanını ilgilendiren güncel gelişmeler tartışılmış, çözüm yolları üzerinde durulmuştur. Değerlendirme toplantısında tüm katılımcıların görüş ve önerileri alınarak Ziraat Mühendisleri Odası Kastamonu İl Temsilciliğinin tarımsal ve mesleki konular ile üyelerin beklentileriyle ilgili konularda daha aktif rol oynaması ve söz konusu toplantıların bundan sonra ilçelerde ve daha sık aralıklarla yapılması konusunda görüş birliğine varıldı.

Okunma Sayısı: 75
Fotoğraf Galerisi