İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜNE ZİYARET

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜNE ZİYARET
MALATYA
19.09.2012
 

Malatya Şube Yönetim Kurulu İnönü Üniversitesi Rektörü Sayın Cemil ÇELİK`i, rektörlüğe yeniden seçilmesi nedeniyle 19 Eylül 2012 Çarşamba günü ziyaret etti.

Şube Başkanı Fevzi ÇİÇEK ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vahap KALAYCIOĞLU, Ekrem ÖZTÜRK, İzzet BERKTAŞ, İshak KARABIYIK ve Şube Personeli Nevzat ÖZBEY`den oluşan heyet Prof. Dr. Cemil ÇELİK`i kutlayarak, çalışmalarında başarı dileklerini ilettiler.

Ziyaret nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getiren İnönü Üniversitesi Rektörü Cemil ÇELİK üniversite ile ilgili çalışmaları hakkında çeşitli bilgiler verdi. Fiziki altyapının geliştirilmesi ve eğitim-öğretim kadrosunun güçlendirilmesi konularına değinen ÇELİK, " idealist üniversite" anlayışına vurgu yaptı. Turgut Özal Tıp Fakültesi Hastanesi yatak kapasitesinin artırılması, Karaciğer Nakli hastanesinin yapımı, Ziraat Fakültesi`nin geleceğine yönelik konularda bilgi verdi. Sivil toplum kuruluşlarının bulundukları ilin sorunlarına yönelik çözüm odaklı yaklaşımın önemine ve ZMO`nun bu bağlamda yapacağı katkılara işaret ederek, özel olarak Ziraat Fakültesi`ne yönelik beklentilerini mesleki dayanışma ve ilimiz tarımsal yapısının geliştirilmesine katkı çerçevesinde ifade ettiler.

Malatya Şube Başkanı Fevzi ÇİÇEK de Oda çalışmaları hakkında kısaca bilgi verdikten sonra kayısıda yaşanan sorunlara dair durum saptamasında bulunarak, Ziraat Fakültesinin gelişimi için oda olarak üzerimize düşen sorumluluğun yerine getirileceğini belirtti. Ziraat Fakültesi öğrencilerinin mesleki anlamda bilgilendirilmesi, tarımsal kurum ve kuruluşların tanıtımı ve "öğrenci üye" uygulamaları ile Ziraat Fakültesi Dekanlığıyla işbirliği içinde çalışmaktan büyük memnuniyet duyacaklarını, işbirliğinin geliştirilmesi için çaba göstereceklerini ifade etti.

 

 

Okunma Sayısı: 518
Fotoğraf Galerisi