İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLIĞI TEMEL EĞİTİMİ (ZMO KIRKLARELİ İL TEMSİLCİLİĞİ)

ÇANAKKALE
19.11.2013

ZMO Kırklareli İl Temsilciliği ve Yetkili Eğitim Merkezi işbirliği ile Çorlu`da İş Güvenliği Uzmanlığı Temel Eğitimi yapılacaktır, eğitime ilişkin ayrıntılar aşağıdadır.

 

6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ile işyerlerinde iş güvenliği uzmanı bulundurma zorunluluğu getirilmiştir. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı‘ndan İş Güvenliği Uzmanlığı Temel Eğitimi konusunda onay alarak Çorlu‘da faaliyet gösteren bir firma ile varılan anlaşma sonucu, üyelerimize sağlanan özel fiyattan Çorlu‘da "İş Güvenliği Uzmanlığı Temel Eğitimi" planlanmıştır.

Eğitimler hafta içi ve hafta sonu grupları olmak üzere; 09.00-15.00 saatleri arası ve 15.00-21.00 saatleri arası ikişer alternatifli olarak toplamda dört grup olarak planlanmıştır.

Eğitim tarihleri gruplara ve seçeneklere göre değişmekte olup, bütün seçeneklerde toplam 220 saatten oluşmaktadır. Belirtilen bu eğitim süresi uzaktan eğitim, örgün eğitim ve staj süreleri toplamından oluşmaktadır. 

Eğitim aşamaları şu şekildedir: Uzaktan eğitim 15 günde toplam 90 saat + Örgün eğitim 15 günde toplam 90 saat + Staj 5 günde toplam 40 saat olmak üzere; toplam eğitim süresi 220 saattir.  

EĞİTİME BAŞVURU DETAYLARI

· Ön kayıtlar ODA‘mıza yaptırılacaktır. 

Ön kayıtın yaptırılması sonrası, Oda tarafından verilecek belge ile eğitimi verecek olani Eğitim Merkezine kesin kayıt yaptırılacaktır.

· Katılmak istenilen eğitim tarihi eğitim kurumuna kesin kayıt sırasında bildirilecektir.

· Kesin kayıt sırasında Nüfus Cüzdan Fotokopisi, Diploma Fotokopisi ve ODA‘mız tarafından verilecek belge istenecektir.

· Gruplar kesin kayıta göre oluşacağından, öncelik kayıt yaptırma sırasına göre olacaktır.

Ücret ve Ödeme Şekli

· Kurs ücretinin ön kayıt için ödenecek kısmı Ziraat Mühendisleri Odası Kırklareli İl Temsilciliği‘ne yatırılacaktır.

· Kurs ücretinin kalan kısmı ise KDV‘si ile birlikte kesin kayıt sırasında Eğitim Merkezine ödenecektir. İlgili eğitim kurumu tarafından kredi kartına taksitlendirme yapılabilmektedir. 

Bilgi ve ön başvuru için:  0549  727 48 39 - 0538 856 94 76 (Telefon ile ön kayıt yapılmayacaktır)

Ayrıntılı bilgi ve sorularınız için ekteki Bilgi Notunu incelemenizi rica ederiz.

Okunma Sayısı: 1146